Fanı rastgele bir kabloya takmak zarar verir mi?

rblx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 ,XFX Speedster SWFT 210 RX 6650XT, Kingston Fury Hyperx 8 GB 3600 MHz CL17 DDR4 8x8, MSİ mag a650bn 650w 80+, SanDisk Plus 240 gb sata ssd, MSİ m371 500gb m.2 NVMe 500 gb, Antec ax20
İlk kez bilgisayar topluyorum. PC'yi topladım derken SYS- fana kablonun sığmadığını fark ettim. O yüzden fanlar çalışmıyordu. Ben de biraz akıl yürütüp PSU'dan çıkan adsız bir kabloya takmaya karar verdim ve çalıştı. PSU'ma bir şey yapar mı?

IMG_20250424_194858.jpg

İlk kez bilgisayar topluyorum. PC'yi topladım derken SYS- fana kablonun sığmadığını fark ettim. O yüzden fanlar çalışmıyordu. Ben de biraz akıl yürütüp PSU'dan çıkan adsız bir kabloya takmaya karar verdim ve çalıştı. PSU'ma bir şey yapar mı?

Eki Görüntüle 2477031

Sanırsam Molex uçlu kabloya bağlamışsınız sorun olmaz.

Eki Görüntüle 2477031
Molex bu. Tam hız çalışır zararsızdır. Pinlerin uymamasının nedeni anakartın jumper pin kullanmasıdır. Sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı