İşaretli yerdeki fanlar egzoz fan durumuna geldiği için bunları içeri hava üfler vaziyete almak istiyorum ama tersten takarak görselliği de bozmak istemiyorum. Acaba terse dönecek şekilde ayarlamanın bir yolu var mıdır? Fan 4 pinlidir.
Çıtasız kısmı hava üfleyen fanlar vardır belki piyasada. Araştırmak lazım.
@UğurDündarın Dövdüğü Adam Evet, bahsettiğim tarzda fanlar varmış. Tam nasıl aratacağımı bilemedim ama "ARGB tersine fan" şeklinde bir arama ile aşağıdaki ürünü buldum.
Dikkat ettiyseniz fan yapraklarının yönü havayı içeri üfleyecek şekilde. Çirkin, çıtalı kısım ise fanın arkasında kalıyor. Örnek olarak bu tarzda fanlar bulabilirseniz, istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz sanırım.
@pedroz_1999 YouTube'da arattım ama hep normal yön olanı var ve bunlar da beyaz yapraklı. Reverse olanı da şeffaf gibi duruyor ki şeffaf yaprakta ARGB pek de güzel görünmüyor. Fiyatı da epey güzelmiş Teşekkürler ilgilendiğin için yine de.
YouTube'da arattım ama hep normal yön olanı var ve bunlar da beyaz yapraklı. Reverse olanı da şeffaf gibi duruyor ki şeffaf yaprakta ARGB pek de güzel görünmüyor. Fiyatı da epey güzelmiş Teşekkürler ilgilendiğin için yine de.
Örnek olarak attım, yaprak yönü görseldeki gibi olan alternatif ürünlere bakabilirsiniz. Umarım bulursunuz. Bulursanız konuya da yazabilirseniz sevinirim. Ben de merak ettim açıkçası.