Fanın Çalışma Yönü

Reda

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar.

Sistemim için bu fandan iki adet alacağım. Birini üste takıp havayı dışarı atacağım birini ise yan tarafa takıp içeri temiz hava aldıracağım. Ben kasanın görünüşüne önem veriyorum. Şimdi fanın birini normal bir şekilde taktık sorun yok havayı içeri alıyor ama diğerini dışarı atması için ters takmak zorundayız. Benim merak ettiğim fanı ters takmadan dönüş yönünü herhangi bir yöntemler değiştirebilir miyiz? Eğer değiştirirsek bu nasıl olur?

Fan: Air Serisi AF120 PERFORMANCE EDITION 120MM FAN - Vatan Bilgisayar

Yönü değişmiyor diyebiliyorum ama kasanın içerisinde kalıyor ve görünüş nasıl bozuluyor onu anlamadım. Kasada iç tarafında monte edilecek.

1898814_740228632677764_1247632932_o.jpg
Bu şekilde takılacak ve görüntüsü güzel olacak.

Yönü değişmiyor diyebiliyorum ama kasanın içerisinde kalıyor ve görünüş nasıl bozuluyor onu anlamadım. Kasada iç tarafında monte edilecek.

1898814_740228632677764_1247632932_o.jpg
Bu şekilde takılacak ve görüntüsü güzel olacak.

Pencereli bir kasam var iç görünüşe de oldukça önem veriyorum ama sanırım fanın kırmızı tarafı kasa içine bakamayacak. Cevabınız için teşekkürler.

Linkteki ürünü tavana takacaksan Vatan Computer'ın sitesinde resimde gördüğün kısım kasanın tabanına bakacak şekilde yerleştirmelisin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı