Fanın RGB kabloları nereye takılır?

Warrior1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün yeni bir bilgiisyar aldım, bilgisayarı kendim kuracağım dedim, toplamalarını istemedim aldığım markanın. Kasayı açtım tüm kabloları açtım ama RGB kabloları birbirleriyle birleşmiş, en sona bir tane kablo ucu çıktı. O kablo ucunun üstünde hiçbir şey yazmıyor ve deliği sokabileceğim herhangi bir delik bulamadım. Fan kablolarını CHA_FAN2 kısmına koydum, 1.yi bulamadım. Şimdi sorum, şu RGB kablosunu neden bulamadım ve fanlar çalışır mı, RGB çalışmasa bile bir sıkıntı olur mu? İyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistemin hayırlı olsun RGB fanların girişi 3 pindir diye tahmin ediyorum eğer değilse anakartının modelini paylaşabilir misin yeni nesil çogu anakartlarda RGB fanlar için ekstra giriş mevcut oluyor.

Fanların çalışıyorsa sorun yok RGB'siz sade bir tasarıma sahip olur o kadar.

Son düzenleme:
Öncelikle sistemin hayırlı olsun RGB fanların girişi 3 pindir diye tahmin ediyorum eğer değilse anakartının modelini paylaşabilir misin yeni nesil çogu anakartlarda RGB fanlar için ekstra giriş mevcut oluyor.

Fanların çalışıyorsa sorun yok RGB'siz sade bir tasarıma sahip olur o kadar.
anakart asus prime b650m r , daha makineyi çalıştırmadım sıvı soğutmayı takıcam akşam evde, sonra tüm işlemler tamamlanmış oluyor.Anlamadığım nokta rgb den gelen kablo sayısı cok fazla ayriyetten güç kaynağından gelen kablolardan 2 3 tanesi dışarda kaldı bunlar sorun teşkil etmez herhalde sormak istediğim bir soru daha var ben fanları yani kasanın fanlarını cha_fan kısmına taktım bu çalışır diye düşünüyorum.

Kasanın fanlarını çalıştırır orada herhangi bir sorun yok.

Anakart üzerinde görebildigim kadarıyla ARGB fanlar için başlıklar mevcut kasanın üstünde herhangi bir RGB kontrolcü var mıydı genellikle arka panelin oraya konumlandırılıyor.

Son düzenleme:
Kasanın fanlarını çalıştırır orada herhangi bir sorun yok.

Anakart üzerinde görebildigim kadarıyla ARGB fanlar için başlıklar mevcut kasanın üstünde herhangi bir RGB kontrolcü var mıydı genellikle arka panelin oraya konumlandırılıyor.
Hayır yoktu sadece küçük bi aparat vardı oda tüm kablolurı tek bir girişe dönüştürüyordu ama o dönüştüren parçanın ucunu takıcak yerde yok. Herhalde rgb könrölcü almam gerekicek.

Bunu CHA_FAN kısmına takabilirsiniz çalıştırır ama kontrolcü almanız daha sağlıklı olur anakartta yeteri kadar fan girişi yok.

Sıvı soğutucunun fanları için CHA_FAN 2 slotunu pompa içinse CPU fan girişini kullanıcağınızı var sayıyorum.

Bunu CHA_FAN kısmına takabilirsiniz çalıştırır ama kontrolcü almanız daha sağlıklı olur anakartta yeteri kadar fan girişi yok.

Sıvı soğutucunun fanları için CHA_FAN 2 slotunu pompa içinse CPU fan girişini kullanıcağınızı var sayıyorum.
cha_fan2 ye attım zaten kasanın fanlarını 1. yi bulamadım baktım baktım bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı