yusuf_karal
Centipat
Daha fazla
Üst kısma 1 adet fan takarsan sorunun çözülür muhtemelen.Merhaba, görselde gözüktüğü gibi bir düzenim var fakat kasanın üst kısmında bir sıcak hava birikiyor. Kasa fanlarını nasıl ayarlayıp bu havayı çıkartabiliriz?
Sogutucu fanini neden RAM'lerin üstüne takmıyorsunuz? Direkt önden gelen temiz havayı bloğa iletir.Merhaba, görselde gözüktüğü gibi bir düzenim var fakat kasanın üst kısmında bir sıcak hava birikiyor. Kasa fanlarını nasıl ayarlayıp bu havayı çıkartabiliriz?
Öyle yapmayı düsünüyom hocamÜst kısma 1 adet fan takarsan sorunun çözülür muhtemelen.
Ben takmadim hocam bilgisayarcı ya taktırdımSogutucu fanini neden RAM'lerin üstüne takmıyorsunuz? Direkt önden gelen temiz havayı bloğa iletir.
İnce telleri yerinden çıkartıp fanı bloğun önüne takmanız daha sağlıklı olur. RAM'e değdiğse belki uğraşmamak için bilgisayarci direkt arkaya takmistir.Öyle yapmayı düsünüyom hocam
Ben takmadim hocam bilgisayarcı ya taktırdım
Telleri nasıl çıkarabiliriz hocamİnce telleri yerinden çıkartıp fanı bloğun önüne takmanız daha sağlıklı olur. RAM'e değdiğse belki uğraşmamak için bilgisayarci direkt arkaya takmistir.
Ya da klasik hiçbir şey bilmeyen 2 tornavida sıkabilen mahalle bilgisayarcısı olabilir.
He tamam buldum sağolun hocamTelleri nasıl çıkarabiliriz hocam
Biraz sıkışcak ama yapmam lazım eyw hocamŞu şekil üste fan takıp içerideki havayı dışarı tahliye ederseniz çözülür.Eki Görüntüle 2275765
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.