Fanlar nasıl konumlandırılmalı?

O konuda Yüzbaşı haklı. Neyse konu bu değil. Dediğiniz mantıklı. Ekran kartı özellikle ısınan bir model ise ekran kartının ısısının daha da çok artmasına sebep olacaktır. Yarın 2 tane fan alıyorum o zaman denemek için. Eğer dediğiniz gibi olursa benim yararıma olur. Öne 1 fan, sol kapağa ikinci fan. (Sol kapağa olan ikinci fanı içerideki havayı dışarıya üfleyecek şekilde takacağım.

Kasa modelinizi yazabilir misiniz ? İnternetten bakalım, sizin içinde optimal değerler bulmaya çalışalım ne dersiniz ? Hemde almayı düşündüğünüz fanların modellerini, rpm değerlerini, cfm değerlerini falan planlarız.

Bunun için yeni konu açmam daha iyi olur sanki. Elimdeki kasa eski bir Casper'ın kasası. Aklımda bir fan modeli yok. 120MM olan modellere bakacağım. Eski ekran kartım 60 derecenin üstüne zor çıkıyordu. Şimdi yükselttiğim için birazcık da olsa tedirgin etti beni. Sıcaklık yüksek değil, normal değerlerde. Kasada tek fan olduğu için fan takma gereksinimi duydum.

Forum kullanmayı pek bilmiyorum. Nasıl uygun görürseniz öyle olsun, sizi takipteyim. Konu açın altında beyin fırtınası yapalım. Kasa modelinizi mutlaka ya fotoğraflandırın ya da internette görselini bulup paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…