Çözüldü Fanları temizlerken batarya sökülmeli mi?

• Konuyu başlatan cexy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 130
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cexy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, laptop fanlarımı temizlemek için sökeceğim de sizce bataryayı da sökmeli miyim kısa devre gibi şeyler yaşanmaması için?

Çözüm
Evet, kesinlikle sökülmeli. Laptopun arka kapağını açıp herhangi bir işlem yapılacaksa yapılması gereken ilk işlem bataryayı soketinden çıkarmak. Soketliyse kabloyu soketten çıkarmak yeterli tabi. Vidalarla yerinden çıkarmak falan gerekmiyor.
Evet, kesinlikle sökülmeli. Laptopun arka kapağını açıp herhangi bir işlem yapılacaksa yapılması gereken ilk işlem bataryayı soketinden çıkarmak. Soketliyse kabloyu soketten çıkarmak yeterli tabi. Vidalarla yerinden çıkarmak falan gerekmiyor.

Çözüm
Tabii ki içini açtıgınızda ilk bataryayı sökün sökmeden kessinlikle işlem yapmayın.

Evet, kesinlikle sökülmeli. Laptopun arka kapağını açıp herhangi bir işlem yapılacaksa yapılması gereken ilk işlem bataryayı soketinden çıkarmak. Soketliyse kabloyu soketten çıkarmak yeterli tabii. Vidalarla yerinden çıkarmak falan gerekmiyor.

Evet hocam bir kez daha fanları söküp temizlemiştim bataryayı da sökmüştüm ama acaba gerek yok muydu ya diye pişman olmuştum o zaman çıkartarak temizleyeyim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı