Fanları ara sıra dönen bir ekran kartı buldum gayet iyi fiyata. Sizce alınır mı? Satıcının açıklaması da ektedir.
Fanları ara sıra dönen bir ekran kartı buldum gayet iyi fiyata. Sizce alınır mı? Satıcının açıklaması da ektedir.
Amacım çok büyük sıkıntısı olmayan kartları ucuz fiyata düşürüp tamir edebilirsem etmek. O yüzden bu fan sorunu neden olur nasıl düzeltirim onu öğrenmek istiyorum.Hocam fan değiştirince sorun ortadan kalkacaksa ve güvendiğiniz bir yer ise bence alabilirsiniz ama bence ben olsam 2. el ekran kartı almazdım sonuçta ucuz ama ömrü biraz daha az ve satıcının neler yaptığını bilemeyiz imkanınız varsa biraz model düşürüp 0 almanızı tavsiye ederim hazır fiyatlar kısmen düşükken.
Hocam fan değiştirince sorun ortadan kalkacaksa ve güvendiğiniz bir yer ise bence alabilirsiniz ama bence ben olsam 2. el ekran kartı almazdım sonuçta ucuz ama ömrü biraz daha az ve satıcının neler yaptığını bilemeyiz imkanınız varsa biraz model düşürüp 0 almanızı tavsiye ederim hazır fiyatlar kısmen düşükken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.