3nurullah6
Megapat
Arkadaşlar benim bir laptopum var (acer 772g). Full HD, işlemcisi i7 4702 mq. Şu anda böyle bir laptopum var ve memnunum ancak ben üreticilerin soğutma sistemlerine karşı ilgisiz kaldıklarını düşünüyorum. Olaya şöyle bakıyorlar, koyarız bir fan, ısınırsa deli gibi döner ve soğutur. Hiç ne biliyim kimyasalları kullanarak fansız bir şekilde bu soğutma olayını neden kimse düşünmüyor onlarca yıldır ? Bilgisayarda çok durduğum için istemiyorum artık ses duymayı yani.
Fansız laptoplar buldum ama onlar 17.3 den küçük hatta 15.6 dan bile hem de full HD değiller ya da işlemcileri benim istediğim seviyenin çok altında. Fansız laptop hamleleri hep bu şekilde kaçamak üretimler. Az ısınan ve güçsüzler. Yeni üretim, kalıcı bir soğutma sistemi yok yani.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Fansız laptoplar buldum ama onlar 17.3 den küçük hatta 15.6 dan bile hem de full HD değiller ya da işlemcileri benim istediğim seviyenin çok altında. Fansız laptop hamleleri hep bu şekilde kaçamak üretimler. Az ısınan ve güçsüzler. Yeni üretim, kalıcı bir soğutma sistemi yok yani.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Son düzenleyen: Moderatör: