Fantech EOS Pro 2 vs Gamepower Force RGB

Bütçe
2000-2500

Raqelnn

Decapat
Daha fazla  
Hepinize iyi sosyaller. Bütçem maksimum 2500 TL bu iki model arasında kaldım. Gamepower hem fiyatın daha az olması açısından hem de F/P ürün olmasından dolayı beni cezbetti. Diğer yandan Fantech'te TMR stickler var ama fiyatı Force'a göre daha tuzlu. Genel olarak oynayacağım oyunlar TPS, souls-like ve hikayeli oyunlar. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar. (@Katipke hocam siz bu konuda bilgilisiniz acaba bakabilir misiniz?

2500 TL bütçeye buna da bakabilirsiniz. Gamepower Force yerine de daha ucuza Secuzi LIG-3601 alabilirsiniz 1200 TL civarına.

Bu da aklımda hocam

2500 TL bütçeye buna da bakabilirsiniz. Gamepower Force yerine de daha ucuza secuzi LIG-3601 alabilirsiniz 1200 TL civarına.

Hocam satıcıya baktım secuzi diyor satıcıyı hiç duymadım ve ne kadar güvenilir bilmiyorum

Hocam satıcıya baktım secuzi diyor satıcıyı hiç duymadım ve ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Hocam markaya da baktınız umarım. Markanın kendi satıcısı :)

Gamepower Force veya Secuzi aynı cihaz. En büyük değişiklik belki titreşim motoru biri güçlü diğeri daha güçsüzdür ama bunu cihazı eline almadan bilemezsin. Teknik veri sunmuyorlar çünkü. Bütçene bağlı 2500TL civarına kunpeng20 en mantıklı tercih ama ucuz ürün isteyenler Secuzi veya Gamepower da alabilir tasarım ve fiyata göre.

Gamepower Force veya Secuzi aynı cihaz. En büyük değişiklik belki titreşim motoru biri güçlü diğeri daha güçsüzdür ama bunu cihazı eline almadan bilemezsin. Teknik veri sunmuyorlar çünkü. Bütçene bağlı 2500TL civarına kunpeng20 en mantıklı tercih ama ucuz ürün isteyenler Secuzi veya Gamepower da alabilir tasarım ve fiyata göre.
Hocam KunPeng 20 TMR stick olsa da Gamesir Nova 2 lite daha mantikli degil mi? Dongle gecikmesi ile ilgili sorun yasayanlar var. Gecikmesi cok fazla Nova 2 lite gore. @UmutMelihAkyol da bunun ile ilgili sikintilar yasamisti.

Nova 2 lite:

1768936325907.png

KunPeng 20:

1768936337660.png

Hocam KunPeng 20 TMR stick olsa da Gamesir Nova 2 lite daha mantikli degil mi? Dongle gecikmesi ile ilgili sorun yasayanlar var. Gecikmesi cok fazla Nova 2 lite gore. @UmutMelihAkyol da bunun ile ilgili sikintilar yasamisti.

Nova 2 lite:

Eki Görüntüle 2643854

KunPeng 20:

Eki Görüntüle 2643855
Bu testleri doğru bulmuyorum ben. Çok saçma sonuçlar var. Her dongle aynı yöntem ile çalışmıyor. Mesela Flydigi dongle'ları anten gibi çalışıyor masa altındaysa bilgisayarın vs gecikme değerleri sapıtabiliyor. Bunu ilk elden test eden biri olarak söylüyorum.

Elimdeki Vader 3 pro mesela nereden bakarsan bak 8 bitdo Ultimate 2'den daha tepkisel analoglara sahip ama Gamepadla testine bakıyosun Vader 3 PRO 30ms stick latency yazmış. 8 bitdo ultimate 2 için 8ms yazmış.

Burada şöyle bir sıkıntı var. Precise yani tam yerinde bir analog tepkisi yakalamak istiyorsan ilk tepki dediğimiz. İlk dokunuşdaki gecikmeyi 1 tık arttırman gerekiyor çünkü yapmazsan analog fazla hassaslaşıyor ister istemez. Bunun tam tersini yaptığında da bu sefer analog ilk tepkiyi hızlı veriyor ama devamlı tepki ve analoğun doğruluğu bakımından geride kalıyor cihaz.

Zaten FPS oyunu oynuyorsan. Sen sürekli analoğu çalışır durumda bırakıyorsun. O yüzden ilk stick latency senin için dert etmen gereken en son şey.

@GRKM DUMAN, bu testleri direkt kişisel olarak yapıp, bu siteye yükleyebiliyorsun. KunPeng 20 cihazını da kendim de kullandım. Bariz bir gecikmeye sahip. Bağlantı kopmaları da yanında hediye olarak geliyor herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı