- Makaleler
- 2
Daha fazla
Ben kunpeng20 kullanmadım ama alan 4 kişi vardı ben önermeye başlamadan önce. Onlar herhangi bir sorun ile karşılaşmadılar. KK3 Max'de olduğu gibi aradaki kullanıcılarda gecikme problemli ürünler denk geliyor olabilir. Benim KK3 Max modelimde de gecikme yoktu mesela. Hatta ilk daha Amazon'da sattıklarında 2 tane yurtdışı ürünü olarak aldığım halde sorun yaşamamıştım.@GRKM DUMAN, bu testleri direkt kişisel olarak yapıp, bu siteye yükleyebiliyorsun. KunPeng 20 cihazını da kendim de kullandım. Bariz bir gecikmeye sahip. Bağlantı kopmaları da yanında hediye olarak geliyor herhalde.
O yüzden güvenmiyorum hocam zaten. Kişisel testler çok bozuyor algıyı. Pro olarak Eloshapes gibi ürünü temin edip uygun ortamda test etseler sorun yok ama başkasının bilgisayarındaki garip mining virüsü bile etkiliyor gidip gecikmeyi sonra buradaki testlere yansıyor.@GRKM DUMAN, bu testleri direkt kişisel olarak yapıp, bu siteye yükleyebiliyorsun. KunPeng 20 cihazını da kendim de kullandım. Bariz bir gecikmeye sahip. Bağlantı kopmaları da yanında hediye olarak geliyor herhalde.