Fantech EOS Pro 2 vs Gamepower Force RGB

Bütçe
2000-2500
@GRKM DUMAN, bu testleri direkt kişisel olarak yapıp, bu siteye yükleyebiliyorsun. KunPeng 20 cihazını da kendim de kullandım. Bariz bir gecikmeye sahip. Bağlantı kopmaları da yanında hediye olarak geliyor herhalde.
Ben kunpeng20 kullanmadım ama alan 4 kişi vardı ben önermeye başlamadan önce. Onlar herhangi bir sorun ile karşılaşmadılar. KK3 Max'de olduğu gibi aradaki kullanıcılarda gecikme problemli ürünler denk geliyor olabilir. Benim KK3 Max modelimde de gecikme yoktu mesela. Hatta ilk daha Amazon'da sattıklarında 2 tane yurtdışı ürünü olarak aldığım halde sorun yaşamamıştım.

@GRKM DUMAN, bu testleri direkt kişisel olarak yapıp, bu siteye yükleyebiliyorsun. KunPeng 20 cihazını da kendim de kullandım. Bariz bir gecikmeye sahip. Bağlantı kopmaları da yanında hediye olarak geliyor herhalde.
O yüzden güvenmiyorum hocam zaten. Kişisel testler çok bozuyor algıyı. Pro olarak Eloshapes gibi ürünü temin edip uygun ortamda test etseler sorun yok ama başkasının bilgisayarındaki garip mining virüsü bile etkiliyor gidip gecikmeyi sonra buradaki testlere yansıyor.

@GRKM DUMAN, KunPeng 20 konusunda iyi düşünemiyorum. Arkadaşımda da aynı problemler var. Bu gidişle ben de Eloshapes ürününü alacağım, o olacak. Arkadaşta 10 adet farklı farklı gamepad var, ona aldırayım. 😂

Gamepower Force veya secuzi aynı cihaz. En büyük değişiklik belki titreşim motoru biri güçlü diğeri daha güçsüzdür ama bunu cihazı eline almadan bilemezsin. Teknik veri sunmuyorlar çünkü. Bütçene bağlı 2500TL civarına kunpeng20 en mantıklı tercih ama ucuz ürün isteyenler secuzi veya Gamepower da alabilir tasarım ve fiyata göre.

Peki hocam sizce Gamepower Force alsam pişman olur muyum? Diğer arkadaşların da dediği gibi kunpeng 20 de gecikme yaşadığını söyleyenler var o yüzden emin olamadım. GameSir de ise ani gelişen olaylardan dolayı bütçe 2000 küsure düştü. Sizce Gamesir Nova 2 Lite noktasında ısrar etmeli miyim yoksa Gamepower Force alsam da memnun kalır mıyım? Genel olarak yorumlarına baktım ve insanlar memnun kalmışlar, siz ne yapmamı önerirsiniz.

Peki hocam sizce Gamepower Force alsam pişman olur muyum? Diğer arkadaşların da dediği gibi kunpeng 20 de gecikme yaşadığını söyleyenler var o yüzden emin olamadım. GameSir de ise ani gelişen olaylardan dolayı bütçe 2000 küsure düştü. Sizce Gamesir Nova 2 Lite noktasında ısrar etmeli miyim yoksa Gamepower Force alsam da memnun kalır mıyım? Genel olarak yorumlarına baktım ve insanlar memnun kalmışlar, siz ne yapmamı önerirsiniz.
Nasıl kullanacağına bağlı. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum. Klasik çinko karbon oyuncu gibi hikayeli oyun + araba oyunları falan oynayacaksan fazlasıyla işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı