Neden?Alınmaz.
Hocam iyi günler neredeyse 5 ay olmuş sizce Fantech Eos Pro alınır mı? @GRKM DUMAN![]()
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - RGB - 1000Hz - 6-
EasySMX X20 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch/Switch Lite/Switch OLED, Windows 7/8/8.1 /10/11,Android /iOS Şarj Arayüzü: C Tipi Pil: 1000 mah Net Ağırlık: 225.8g Boyut: 15.30 × 10.20 × 5.60 cm ÜRÜN TANIMI Elit 2 Yollu Tigger...shop.connectgame.com.tr
Biraz bütçe arttırıp bunu al derim. Tetikleri fazla hafif ve biraz ölü bölgesi var diye gördüm incelemelerinde(Fantech eos pro'nun)
Hocam iyi günler neredeyse 5 ay olmuş sizce Fantech EOS Pro alınır mı? @GRKM DUMAN
Hocam kusur olarak açık kutu diyor çoğunda?Alınmaz. ATK Battle Axe Pro al o bütçeye.
Nedeninin öğrenmek istiyorsan 5 ay önce sıkıntısı var dediğim ürünün tamirli modelleri şu an Wraith Outlet'de yatıyor.
Eki Görüntüle 2523704
Paso Eos Pro'nun bozulmuş tamirli ürünleri yatıyor Outlet'de. Ozaman da alınmaz demiştim ve şimdi de alınmaz diyorum.
5 tanesi Açık kutu 6 tanesi de tamirli ?Hocam kusur olarak açık kutu diyor çoğunda?
Anladım hocam peki bu fiyat bandında başka ne tercih edersiniz ATK'nın pro modeli kalmamış stoklarda5 tanesi Açık kutu 6 tanesi de tamirli ?
Hatta toplamda 12 tane EOS Pro var Outlette 7 tanesi tamir görmüş 5 tanesi açık kutu. Hiç EOS Pro harici açık kutuları saymayın Tamirli ürün var mı?
O kadar sayıda 1-2 tane tEk tük var diğer ürünlerde hep.
Anladım hocam peki bu fiyat bandında başka ne tercih edersiniz ATK'nın pro modeli kalmamış stoklarda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.