Fantech EOS Pro gamepad vs Xbox 9. nesil Controller

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba şu an Xbox kolum kargoda. Wraith ise fantech ürününü tekrar stoklara getirmiş. Sizce gelmeden iade edip alayım mı, yoksa Xbox Controller gelmesini mi bekleyeyim? PC için kullanacağım.

Bilgisayar için diyorsanız ve yurt dışına kapalıysanız iade edip fantech alın.

Yurt dışı çok istediğim bir şey olmadığı sürece kapalıyım, gümrük işlerinden biraz kafamız ağrıdı. Ayrıca teşekkür ederim. Muhtemelen iade edeceğim. 2300e görünce almıştım Xbox'u(n11 teknodeposu adlı satıcıdan) ama Şırnak'tan geliyor şu anda o yüzden emin olamamıştım zaten :D

Bunu ben de düşünüyorum hatta Swarcow'da yorumunu gördüm sen o arkadaş olmalısın. Ben de gamepad kültürüne yeniyim ve 2 gündür xbox series 9 almayı düşünüyorum. Wraith ürünleri kalitelidir bildiğim kadarıyla ve inceleme videosunu yeni gördüm. Tek eksik olarak resmi xbox oyun kolu olarak geçmediğinden bazı tuşlar bazı oyunlarda çalışmıyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum hala düşünme aşamasındayım. 2600' e bulmuştum windows garantili xbox series 9 diğerleri hep 3000 üzerindeydi. Bakalım artık emülatör ile ps2-ps3 oyunlarını oynarken Eos Pro sorun yaşatmazsa tam olarak istediğim oyun kolu olur sanırım.

Bunu ben de düşünüyorum hatta Swarcow'da yorumunu gördüm sen o arkadaş olmalısın. Ben de gamepad kültürüne yeniyim ve 2 gündür xbox series 9 almayı düşünüyorum. Wraith ürünleri kalitelidir bildiğim kadarıyla ve inceleme videosunu yeni gördüm. Tek eksik olarak resmi xbox oyun kolu olarak geçmediğinden bazı tuşlar bazı oyunlarda çalışmıyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum hala düşünme aşamasındayım. 2600' e bulmuştum windows garantili xbox series 9 diğerleri hep 3000 üzerindeydi. Bakalım artık emülatör ile ps2-ps3 oyunlarını oynarken Eos Pro sorun yaşatmazsa tam olarak istediğim oyun kolu olur sanırım.
2.600 cidden çok 9. Nesile. Eos Pro al geç.

Evet benimdir o büyük ihtimalle. M4A4 ppli.

Hocam almaya alacağım fakat deneyimlediniz mi Eos Pro 2'yi bilmiyorum. Pc üzerinden en azından xbox gamepass oyunlarını oynadınız mı yani sorun yaşıyor musunuz oyunlarda? Herkes emulator ile ps2-ps3 oyunlarını oynayacak kadar manyak olmadığından onun doğruluğunu ancak satın alınca görebilirim muhtemelen :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok beğenilen bir gamepad değil bir ara düşünmüştüm koleksiyon için almayı ama Tetik tuşları fazla hafif ve malzeme kalitesi de okadar iyi değil. Bunun yerine MSI GC30 V2 kovalamak daha mantıklı veya aliexpress'den machenike G5 pro falan bakarım.

Bütçem çıkıyorsa da 2600'e Vader 3 pro var ona bakarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı