Bilgisayar için diyorsanız ve yurt dışına kapalıysanız iade edip fantech alın.
Bir denetleyiciden beklentilerini nelerdir? Bilemem ama ben her iki denetleyiciyi de almazdım.
Ben olsam 8BitDo Ultimate C 2.4G alırdım Banggood üzerinden 1.200 TL'ye. Ki öyle yaptım çok da memnunum.Ne alırdınız peki hocam? Herhangi bir beklentim yok açıkçası öylesine oyun oynarım![]()
2.600 cidden çok 9. Nesile. Eos Pro al geç.Bunu ben de düşünüyorum hatta Swarcow'da yorumunu gördüm sen o arkadaş olmalısın. Ben de gamepad kültürüne yeniyim ve 2 gündür xbox series 9 almayı düşünüyorum. Wraith ürünleri kalitelidir bildiğim kadarıyla ve inceleme videosunu yeni gördüm. Tek eksik olarak resmi xbox oyun kolu olarak geçmediğinden bazı tuşlar bazı oyunlarda çalışmıyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum hala düşünme aşamasındayım. 2600' e bulmuştum windows garantili xbox series 9 diğerleri hep 3000 üzerindeydi. Bakalım artık emülatör ile ps2-ps3 oyunlarını oynarken Eos Pro sorun yaşatmazsa tam olarak istediğim oyun kolu olur sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.