celalcinar7
Kilopat
PC'de kullanmak üzere bir kontrolcü almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bütçe konusunda 2500 civarı beni zorlamaz. PlayStation kontrolcüsü dizilimini daha çok seviyorum ama Xbox dizilimine de alışabilirim. Aklıma takılan temel unsurlar şunlar Pusat Clutch oldukça uygun fiyatlı diğer iki kontrolcü ise çok yakın fiyatlarda. Pusat Clutch ile diğerleri arasındaki kullanım deneyimi verilen farka değer mi? Eğer değerse Xbox kontrolcüsünden az da olsa daha pahalı olan fantech Nova nasıldır? Genel olarak incelemeler sponsorlu olduğu için emin olamıyorum fakat Xbox kontrolcüsünden daha iyi midir? Genellikle souls like oyunlar oynamak için kontrolcü tercih ediyorum.
www.n11.com
wraithesports.com

Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...