Fantech EOS Pro nasıl şarj edilir?

bru-ra-hroom

Megapat
Daha fazla  
Gamepad'i geçen ay almıştım. İlk defa şarjı bitti, ben de diğer kollarda yaptığım gibi bilgisayara bağladım. Önce biraz ısındı şarj olduğu için umursamadım ama sonrasında yanık plastik kokusu gelince kabloyu çektim. Kullanma kılavuzuna baktım şarj olması için 1 ve 4 numaralı LED'lerin yanıp sönmesi gerekiyormuş. Bende 1 ve 3 sabit bi şekilde yanıyordu. Nasıl şarj edildiğine dair bir bilgisi olan var mı?

Bende yeni aldım bilmiyorum ama sanırsam kabloyu prize takmak gerek.Bilgisayardan şarj almaması normal bağlantı kablosu sonuçta telefon değil bu.

Gamepad'i geçen ay almıştım. İlk defa şarjı bitti, ben de diğer kollarda yaptığım gibi bilgisayara bağladım. Önce biraz ısındı şarj olduğu için umursamadım ama sonrasında yanık plastik kokusu gelince kabloyu çektim. Kullanma kılavuzuna baktım şarj olması için 1 ve 4 numaralı LED'lerin yanıp sönmesi gerekiyormuş. Bende 1 ve 3 sabit bir şekilde yanıyordu. Nasıl şarj edildiğine dair bir bilgisi olan var mı?

Hocam bende shooter 3 alacağım da nasıl şarj edileceği konusunda hiçbir fikrim yok.

Hocam herhangi bir adaptör olur mu Samsung'un adaptörü var bende. Ve hocam kol nasıl memnun musunuz bir sıkıntı çıktı mı?

Olur fark etmez. Çok kullanmıyorum ama kullandığımda beni üzmüyor hiçbir şekilde ETS 2 olsun FIFA olsun God of War tarzı oyunlar olsun ölü bölge testi zaten 0.1 falan çıkıyor. ETS 2 gibi Forza gibi oyunlarda tetik tuşları ne kadar basarsan o kadar gidiyor gibi olduğu içinde eğlenceli oluyor.

Olur fark etmez. Çok kullanmıyorum ama kullandığımda beni üzmüyor hiçbir şekilde ETS 2 olsun FIFA olsun God of War tarzı oyunlar olsun ölü bölge testi zaten 0.1 falan çıkıyor. ETS 2 gibi Forza gibi oyunlarda tetik tuşları ne kadar basarsan o kadar gidiyor gibi olduğu içinde eğlenceli oluyor.

Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı