Fantech EOS Pro nasıldır?

bende joyisticlerin dairesellikleri kare oldu nasıl düzelticem bilmiyorum

Sol analog L3 oluyor. Yazılımı çalıştır, sol analog ortası buton'dur basılı tut bırakma, aynı anda USB kablosunu bağla Update driver seçilebilir hale gelecek, tıkla ve bitmesini bekle.

Hocam su anda bende 1.5 surumu var 1.4'e guncellemek istediginizden emin misiniz diyor guncelleyeyim mi?

Bu lanet yazılımı nasıl güncellediniz? 60 sefer tarif edildiği gibi yapıyorum bana mısın demiyor. Yok L3 basılı tut aşağı çek falan, inanılmaz. Yani ben ayrıca şunu da anlamıyorum; ne diye böyle akrobasi yapmaya mecburuz? Ne diye basit bir app yapma gereği bile duymadılar?

Gayet basit bir şey hocam zor bir olay yok tekte yaptım ben basılı tutun sol yön tuşuna ışık sönünce bilgisayara takın güncelleyen basın bitene kadar bırakmayın elinizi bu kadar kolay.

Daha alt sürüme güncellemez tahmimimce. Onu bir araştır derim.
Bi sorun çıkmadı hocam güncelledim

20-30 kez denedim bir kere tuttu. Sorun çıkarıyor demek ki bazılarına.

Keyifli bir gamepad 2. gün birkaç saat kullanabildim ama gerçekten keyifli. Herhangi bir sorun yok, şarjı iyi gidiyor gibi şimdilik. Tetik tuşları çok hassas.
hocam merhabalar çok güzel detaylandırmışsınız bende almayı düşünüyorum, bilgisayarda fc25 oynayacağım sorun yaşamam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…