Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 23.970
Abartacak rahatsız eden bir ses değil klasik tuş ses.

Reis birazcık ses çıkarıyor PS4 koluna göre ama rahatsız gram etmiyor L1 r1 hala garip geliyor PS4'ten sonra alışması çok zor.
Hocam bahsettiğim şey bu. Bayadır pes ve fifa oynuyorum hepside dualsense düzenindr kollarla. Şimdi alışmak zor gelir diye korkuyorum. Şu an dualsense 2600 fantech 1900 aradaki fiyat farkına değer mi bütçe olarak sorun değil.

Hocam bahsettiğim şey bu. Bayağıdır pes ve FIFA oynuyorum hepside DualSense düzenindr kollarla. Şimdi alışmak zor gelir diye korkuyorum. Şu an DualSense 2600 fantech 1900 aradaki fiyat farkına değer mi bütçe olarak sorun değil.

Kanka fantech EOS Pro daha iyi olabilir çünkü ölü bölge, hata payı gibi konularda dualsensen bayağı bir önde mesela L2 ve R2 en ufak dokunuşta bile kol onu algılıyormuş. FIFA gibi oyunlarda fantech EOS Pro alabilirsin ama biraz alışman zaman alabilir o pek problem değil. Ayrıca fantech de hall effect var bununla beraber DualSense gibi hall effect olmayan kollara fark atıyor. Hall effect: Kollarda zamanla drift sorunu ortaya çıkıyor bu hall effect sorunu ortadan kaldırıyor.

Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.

Hocam bahsettiğiniz
"Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz." Bu olay nasıl yapılıyor. Kardeşim yanlışlıkla karıştırmış A basıyorum B algılıyor bunu düzeltmek için nasıl bir kısa yol var?

Düzeltme: Hocam gerek kalmadı şu yazıyı buldum hallettim. İnşallah ihtiyacı olanlarda görürler.

EOS PRO WGP15
How To Update:
  • Launch the Firmware Update App
  • Press & hold the L3 button and slide it downward on your gamepad and connect the cable to it
  • Begin the update process, be patient until it finishes, then exit the App and start playing your game!

CHANGELOG
  • Updated Polling Rate from 125Hz to 1000Hz in Wired Mode (It will run in 500hz if a headset plugged in)
  • Timed macro recording now increased to 5-minutes with up to 63 buttons, including time between presses.
  • Added extra function to Analog circularity between Radial and Pinwheel (Press Turbo + L3)
  • Added Calibration Function (Press Plus + Turbo + Home buttons to activate Calibration Mode. After calibrating the sticks and triggers, press the Minus button to exit Calibration Mode)
  • Added Swappable XYAB (Change to YXBA by pressing Turbo + R3)
  • Added Swappable function between D-Pad and Left Analog ( Press Option button 2 times)
👉 Fixed Macro bug where recording is unstoppable on press (Now can be stopped with any action keys)
- Fixed the "Wake" lighting mode bug. (Wake is now together with other lighting modes. Press Plus + Right D-pad to use)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar. 8bitdo ultimate c ile karşılaştıranlar oldu mu acaba, ikisi arasında kaldım. 8bitdo gizalada havale ile şu anda 1454 tl. Xbox 360 ergonomisini seven ve ona alışkın biriyim lakin dövüş oyunlarında (mortal kombat 9, eskidi biliyorum ama benim için vazgeçilmez hala) ps3 ün yön tuşları daha rahat oluyor xbox360 tan, xbox yön tuşları sert kalıyor ona göre bayağı. Tek endişem bu, orta ılıman bir yapıda yön tuşu olan bir gamepad bakınıyorum, keşke deneme şansımız olsa ama tamamen internete kaldık 8bitdo ve fantech için.

Arkadaşlar selamlar. 8bitdo ultimate c ile karşılaştıranlar oldu mu acaba, ikisi arasında kaldım. 8bitdo gizalada havale ile şu anda 1454 tl. Xbox 360 ergonomisini seven ve ona alışkın biriyim lakin dövüş oyunlarında (mortal kombat 9, eskidi biliyorum ama benim için vazgeçilmez hala) ps3 ün yön tuşları daha rahat oluyor xbox360 tan, xbox yön tuşları sert kalıyor ona göre bayağı. Tek endişem bu, orta ılıman bir yapıda yön tuşu olan bir gamepad bakınıyorum, keşke deneme şansımız olsa ama tamamen internete kaldık 8bitdo ve fantech için.
Ben fantech aldım hocam 8bitdo ultimate c de hall effect joystick yok onu bilerek al alacaksan ama onun dışında güzel bir gamepad

Ben fantech aldım hocam 8bitdo ultimate c de hall effect joystick yok onu bilerek al alacaksan ama onun dışında güzel bir gamepad
Valla eski kafalıyım esasen. Skyrim, r.evil, rdr 2, mortal kombat vs tarzı oynayacağım. Hall effect nedir onu bile bilmiyorum. Yalnız rt lt tuşları normalden daha küçük gibi mi, içeri göçük mü ne diye gördüm 🤔

Valla eski kafalıyım esasen. Skyrim, r.evil, rdr 2, mortal kombat vs tarzı oynayacağım. Hall effect nedir onu bile bilmiyorum. Yalnız rt lt tuşları normalden daha küçük gibi mi, içeri göçük mü ne diye gördüm 🤔
Demir çubuklardan oluşuyor hocam joystickler yani drift yapmıyor bir süreden sonra xbox 9. nesil analogları bile belli bir kullanımdan sonra aşınmadan kaynaklı kendi kendine hareket ediyor ileri geri hall effect dediğimiz olay bunu engelliyor

Arkadaşlar selamlar. 8BitDo Ultimate C ile karşılaştıranlar oldu mu acaba, ikisi arasında kaldım. 8BitDo gizalada havale ile şu anda 1454 TL. Xbox 360 ergono misini seven ve ona alışkın biriyim lakin dövüş oyunlarında (Mortal Kombat 9, eskidi biliyorum ama benim için vazgeçilmez hala) PS3'ün yön tuşları daha rahat oluyor XBOX360tan, Xbox yön tuşları sert kalıyor ona göre bayağı. Tek endişem bu, orta ılıman bir yapıda yön tuşu olan bir gamepad bakınıyorum, keşke deneme şansımız olsa ama tamamen internete kaldık 8BitDo ve fantech için.

Fantech varken 8BitDo'yu kesinlikle tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı