Gamersarenadan aldım ama sanırım asıl distribütör satıcısı gank. Pahalı olmasına takılmadım, üstünde bir sürü özel Custom var. DS5 alsam kendim Custom yapmak istesem daha çok para vermem gerekecek.
Gamersarenadan aldım ama sanırım asıl distribütör satıcısı gank. Pahalı olmasına takılmadım, üstünde bir sürü özel Custom var. DS5 alsam kendim Custom yapmak istesem daha çok para vermem gerekecek.
EOS FRO Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası için kapsamlı kullanıcı kılavuzunu keşfedin. Bu çok yönlü ve kullanıcı dostu cihazla oyun deneyiminizi nasıl optimize edeceğinizi öğrenin.
Merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ancak, rgb çalışıyor ama ayarlarını değiştiremiyorum. Herhangi bir ayarlama yapamıyorum bununla alakalı bir konu göremedim çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca update yapmayı denediğimde de r3 tuşuna basılı tutsam dahi firmware butonu aktif hale gelmiyor.
Merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ancak, RGB çalışıyor ama ayarlarını değiştiremiyorum. Herhangi bir ayarlama yapamıyorum bununla alakalı bir konu göremedim çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Update yapmayı denediğimde de R3 tuşuna basılı tutsam dahi Firmware butonu aktif hale gelmiyor.
Hocam bir sekilde hallettim ama simdi de l1 r1 tuslarina basinca komple rgb kapanmiyor, ve update yapamiyorum. 15 20 kez denedim yok update tusu aktif olmuyor.