Fantech EOS Pro nasıldır?

Nereden aldınız?

Ve bu pahalı değil mi?

Gamersarenadan aldım ama sanırım asıl distribütör satıcısı gank. Pahalı olmasına takılmadım, üstünde bir sürü özel Custom var. DS5 alsam kendim Custom yapmak istesem daha çok para vermem gerekecek.

bende gamersarena dan aldım hocam daha ucuzdu. evet yetkili servisi gank sanırım bir şey olursa oraya ulaşacağız artık

Benimkini hala kargoya vermediler. Aynı ürünü arkadaşım N11'den algı gamersarenadan şu an kargoda.

Titreşim nasıl kapatılıyor bilen yardımcı olabilirmi?

Merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ancak, rgb çalışıyor ama ayarlarını değiştiremiyorum. Herhangi bir ayarlama yapamıyorum bununla alakalı bir konu göremedim çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca update yapmayı denediğimde de r3 tuşuna basılı tutsam dahi firmware butonu aktif hale gelmiyor.

Fantech EOS Pro kullanan arkadaşlar güncel deneyimlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.

Cok memnunum. En ufak bir sorun bile yaşamadım şimdiye kadar.

Fantech EOS FRO Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası Kullanıcı Kılavuzu aydınlatma kısmında yazıyor ne yapmanız gerektigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…