Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 23.963
Gamersarenadan aldım ama sanırım asıl distribütör satıcısı gank. Pahalı olmasına takılmadım, üstünde bir sürü özel Custom var. DS5 alsam kendim Custom yapmak istesem daha çok para vermem gerekecek.
bende gamersarena dan aldım hocam daha ucuzdu. evet yetkili servisi gank sanırım bir şey olursa oraya ulaşacağız artık :D

Merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ancak, rgb çalışıyor ama ayarlarını değiştiremiyorum. Herhangi bir ayarlama yapamıyorum bununla alakalı bir konu göremedim çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca update yapmayı denediğimde de r3 tuşuna basılı tutsam dahi firmware butonu aktif hale gelmiyor.

Fantech EOS Pro kullanan arkadaşlar güncel deneyimlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.

Cok memnunum. En ufak bir sorun bile yaşamadım şimdiye kadar.

Merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ancak, RGB çalışıyor ama ayarlarını değiştiremiyorum. Herhangi bir ayarlama yapamıyorum bununla alakalı bir konu göremedim çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Update yapmayı denediğimde de R3 tuşuna basılı tutsam dahi Firmware butonu aktif hale gelmiyor.

Fantech EOS FRO Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası Kullanıcı Kılavuzu aydınlatma kısmında yazıyor ne yapmanız gerektigi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı