- Makaleler
- 15
Helios II Pro şu ana dek en düşük fiyatını gördü.
wraithesports.com
Zowie S2-DW ile birebir aynı Shape'e sahip.
Helios II Pro S modelini kullanan biri olarak çok memnunum, S modeli ile farkı Switch (Düz Pro modelinde TTC Gold optik kullanılıyor), mat doku kaplaması yok, MCU olarak ise 52833 kullanmışlar düz Pro modelinde.
Yani bunun yerine üstüne 100-200 TL eklenip Scyrox V6 veya V8 alınabilir ancak yapı kalitesi konusunda Helios II Pro daha üstün, daha sağlam. Zowie S2 Shape'inde olduğu için bu Shape'i isteyenler için de güzel seçenek.
İlla bu Shape'i istesem benim yaptığım gibi Pro S modeline bütçeyi zorlardım, Ulugames'te 2999 TL.
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Zowie S2-DW ile birebir aynı Shape'e sahip.
Helios II Pro S modelini kullanan biri olarak çok memnunum, S modeli ile farkı Switch (Düz Pro modelinde TTC Gold optik kullanılıyor), mat doku kaplaması yok, MCU olarak ise 52833 kullanmışlar düz Pro modelinde.
Yani bunun yerine üstüne 100-200 TL eklenip Scyrox V6 veya V8 alınabilir ancak yapı kalitesi konusunda Helios II Pro daha üstün, daha sağlam. Zowie S2 Shape'inde olduğu için bu Shape'i isteyenler için de güzel seçenek.
İlla bu Shape'i istesem benim yaptığım gibi Pro S modeline bütçeyi zorlardım, Ulugames'te 2999 TL.
Son düzenleyen: Moderatör: