Fantech Helios II Pro S vs Scyrox V8 8K vs VXE MAD R Major

Bütçe
3.200 TL

Uğurr_r

Centipat
Daha fazla  
3.200 TL bütçem var ve mouse almak istiyorum.
Fantech, Scyrox ve VXE markalarına baktım. Üçünün de artıları ve eksileri var.

İlk başta Fantech Helios II Pro S modeline içim ısındı. Ancak detaylı incelediğimde 8K Hz desteğinin sadece kablolu kullanımda aktif olduğunu fark ettim. Kablosuz bir mouse alıyorsam, kablolu kullanmak mantıksız geliyor. Zaten Helios Pro modeli kablosuzda 4K Hz destekliyor. hem özellik olarak'da yakınHelios II Pro S 3.199 TL, Helios Pro ise 2.599 TL.

Fantech, Scyrox ve VXE’ye göre daha bilinen bir marka. Malzeme kalitesi ve dayanıklılığı daha iyi deniyor ama özellik açısından diğerlerine göre biraz geride kalıyor.

Scyrox yeni bir marka. daha önce duymadım 8K Hz dongle ile geliyor ama skates'leri pek iyi değil,deniyor malzeme kalitesi için de çok olumlu yorum görmedim.

VXE tarafında ise tek olumsuz yorum duyduğum kadarıyla malzeme kalitesinin kötü olduğu ile ilgili.

Sizce bu üçünden hangisini almalıyım?
Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir mouse öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

3.200 TL bütçem var ve mouse almak istiyorum.
Fantech, Scyrox ve VXE markalarına baktım. Üçünün de artıları ve eksileri var.

İlk başta Fantech Helios II Pro S modeline içim ısındı. Ancak detaylı incelediğimde 8K Hz desteğinin sadece kablolu kullanımda aktif olduğunu fark ettim. Kablosuz bir mouse alıyorsam, kablolu kullanmak mantıksız geliyor. Zaten Helios Pro modeli kablosuzda 4K Hz destekliyor. Hem özellik Olarak'da yakınHelios II Pro S 3.199 TL, Helios Pro ise 2.599 TL.

Fantech, Scyrox ve VXE'ye göre daha bilinen bir marka. Malzeme kalitesi ve dayanıklılığı daha iyi deniyor ama özellik açısından diğerlerine göre biraz geride kalıyor.

Scyrox yeni bir marka. Daha önce duymadım 8K Hz dongle ile geliyor ama Skates'leri pek iyi değil, deniyor malzeme kalitesi için de çok olumlu yorum görmedim.

VXE tarafında ise tek olumsuz yorum duyduğum kadarıyla malzeme kalitesinin kötü olduğu ile ilgili.

Sizce bu üçünden hangisini almalıyım?
Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir mouse öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Skatez zaten 300-400 lira bir şey. Alırsın geçersin. Elinin ölçüsü ve mouse tutuşun hangisi?

Claw ise Scyrox öneririm. Malzeme kalitesinde bir şikayet yok ise iyi demektir. Ayrıca skatezler kafaya takılacak bir şey değil 300-400 taneye 40 tane dot skatez alınabilir.
scyrox'a nedense çok ısınamadım ve şuan kullandığım mouse g300s şeklinden az çok anlayabilirsin nasıl sevdiğimi

Scyrox'a nedense çok ısınamadım ve şu an kullandığım mouse G300s şeklinden az çok anlayabilirsin nasıl sevdiğimi

Buyurun shape farkları. Ya da gidip Darmoshark M3S Max bakabilirsin. Ama içinden dongle çıkmıyor. Gereksiz bir şey zaten 1K Hz ile 8K Hz arasındaki farkı hissedemezsin. Gereksiz şarj harcar ve gereksiz FPS düşürür işlemci yorar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-05-00-56-56-901_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-05-00-56-56-901_com.android.chrome-edit.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 71
Buyurun shape farkları. Ya da gidip Darmoshark M3S Max bakabilirsin. Ama içinden dongle çıkmıyor. Gereksiz bir şey zaten 1K Hz ile 8K Hz arasındaki farkı hissedemezsin. Gereksiz şarj harcar ve gereksiz FPS düşürür işlemci yorar.
peki helios pro s alsam hem bilindik marka hemde monitörüm 165 hz 8k ile 4k farkını hissetmem bide bataryası daha iyi

Yani sen Scyrox al ileride skatesleri değişirsin diyosun şu an için o zaman ilk almayı planladığım mouse Scyrox bakalım başkası ne yazacak.

Merhaba hocam hangi mouse aldınız bende Fantech ve Scyrox arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı