Hocam pil gösterge işini nasıl hallettin Config dosyasında 0 silip 1 yaptım hala gösterge gözükmüyor yüzdeli.

Hocam firma senin kadar mouse övmüyor. Senin sayende aldım daha bugün sipariş verdim. Ne zaman gelir bilenler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam firma senin kadar mouse övmüyor. Senin sayende aldım daha bugün sipariş verdim. Ne zaman gelir bilenler var mı?

2'den önce aldıysan ve büyük şehirde yaşıyorsan yarın gelir.

Hocam pil gösterge işini nasıl hallettin Config dosyasında 0 silip 1 yaptım hala gösterge gözükmüyor yüzdeli.

Battery yazan yeri 1 yapman lazımdı emin misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
2'den önce aldıysan ve büyük şehirde yaşıyorsan yarın gelir.

Battery yazan yeri 1 yapman lazımdı emin misin?

Ben ilk defa kablosuz mouse aldım ilk geldiğinde nasıl kuracağım bilmiyorum basit bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ben ilk defa kablosuz mouse aldım ilk geldiğinde nasıl kuracağım bilmiyorum basit bir şekilde anlatabilir misiniz?
Çıkan dongleyi takıp mouse altından 3 tane seçenek olan şeyi yukarıdakine alıcaksınız. Ben almadan bağlandı ama yinede alın siz.

ShowBattery yazan yeri 1 yapacaksınız, config dosyasını tutup masaüstüne atın orada yapın sonra geri alın dosya konumuna.

Dosya Ekleri

• Config - Not Defteri 29.08.2025 16_18_40.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 27

Onu 1 yaptım ama hala gözükmüyor.

Sol üstten dosyaya baspı kaydet dediniz mi?

Oh bee sağ olasın çok teşekkür ederim. Kaydet yapmadan çıkıyordum ama işin tuhaf kısmı değiştirdiğim şekilde duruyordu. Kaydet yapınca düzeldi.
Her not defterini kayıt etmeniz lazım düzenledikten sonra kaydet diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…