Bu tarz kollar xbox tabanlı oluyor diye biliyorum Playstation düzeni olsa bile yanlış mıyım? Fantech Shooter 3 veya BBW Gate Hall kollarına ne dersiniz peki?Alınmaz. PC için Plasystation düzenli bir kol alınmaz.
Bu kadar vermeyi düşünmüyorum gündelik hikaye tabanlı oyunlar ve arada diğer türden oyunlara girmek için alıcam online shooter vb. için değil yani. Bu başlıktaki kolu da 2. el ucuza bulduğum için sormak istedim.Alınmaz. PC için Plasystation düzenli bir kol alınmaz.
![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
Bunu alabilirsin. Bütçe çıkıyorsa.
PS düzenli kollar gene Xbox tabanlı olmuyor çünkü buna dokunmatik yüzey vs vs eklemeleri lazım. Onun içinde PS tabanlı olup Xbox'ı simüle etme zounluluğu oluyor. Razer Wolverine V2 pro kullandım onda bile sorun oluyordu bazen.Bu tarz kollar xbox tabanlı oluyor diye biliyorum Playstation düzeni olsa bile yanlış mıyım? Fantech Shooter 3 veya BBW Gate Hall kollarına ne dersiniz peki?
Peki dediğim diğer 2 kol için hangisi tercih edilmeli bir bilginiz var mı? Shooter 3 veya BBW arasında kaldım.PS düzenli kollar gene Xbox tabanlı olmuyor çünkü buna dokunmatik yüzey vs vs eklemeleri lazım. Onun içinde PS tabanlı olup Xbox'ı simüle etme zounluluğu oluyor. Razer Wolverine V2 pro kullandım onda bile sorun oluyordu bazen.
Nova zaten 2400TL üstüne de kargo ekleniyor diye önerdim. Tabi siz bilirsiniz ama aradaki fiyat farkının fazlasını kesinlikle alırsınız kalite olarak. Onun dışında ucuz birşey bakıyorsan evet Fantech Shooter 3 alınabilir ama o bütçeye çıkmışken tavsiye ettiğimi almanı öneririm. Hem kalite hem de özellik olarak çok fazla +'sı var.Bu tarz kollar xbox tabanlı oluyor diye biliyorum Playstation düzeni olsa bile yanlış mıyım? Fantech Shooter 3 veya BBW Gate Hall kollarına ne dersiniz peki?
Bu kadar vermeyi düşünmüyorum gündelik hikaye tabanlı oyunlar ve arada diğer türden oyunlara girmek için alıcam online shooter vb. için değil yani. Bu başlıktaki kolu da 2. el ucuza bulduğum için sormak istedim.
BBW alınmaz. Shooter 3 alınır.Peki dediğim diğer 2 kol için hangisi tercih edilmeli bir bilginiz var mı? Shooter 3 veya BBW arasında kaldım.
Dediğim gibi zaten aşırı profesyonel oyunlar için almayacağım. Nova Pro da sahibinden de birisi kullanmadığı için yarı fiyatına koymuştu onun için ilgimi çekmişti. Teşekkür ederim bilgilendirme için.Nova zaten 2400TL üstüne de kargo ekleniyor diye önerdim. Tabi siz bilirsiniz ama aradaki fiyat farkının fazlasını kesinlikle alırsınız kalite olarak. Onun dışında ucuz birşey bakıyorsan evet Fantech Shooter 3 alınabilir ama o bütçeye çıkmışken tavsiye ettiğimi almanı öneririm. Hem kalite hem de özellik olarak çok fazla +'sı var.
BBW alınmaz. Shooter 3 alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.