Hocam hangi modeli iyidir bilginiz var mı?Tatlı bir hediye ama bence alınmaz. Birkaç kullandıktan sonra kenara bırakılır veya süs olarak kullanılır gibi. Telefonlar daha iyi fotoğraf çekiyor muhtemelen ve renkli yazıcılar daha iyi fotoğraf yazdırabiliyor diye düşünüyorum. Geçen fotocuya 10x15 ebatlarında fotoğraf çıkartma fiyatı sordum. 35 TL dedi. Bende de 20 tane fotoğraf vardı. 700 TL ediyor toplam. Gittim 70 liraya 50'li paketli 10x15 fotoğraf kağıdı aldım. Renkli Epson yazıcımdan çıkardım. Fena da değildi fotoğraf kaliteleri. En azından Instax'tan iyidir diye düşünüyorum.
Yani FP olarak kötü ama tatlılık olarak güzel bir hediye olur bence.
Eşime sevgiliyken ınstax mini 12 almıştım, çok beğendi. Ara ara kullanıyor, bazen beraber de kullanıyoruz güzel anılar oluyor. Kötü yanı filmleri biraz pahalı.
Renkli model yazıcı mı hocam? Bizde iki farklı Epson var. 3256 ve 5296. İkisi de aynı kalitede çıktı verdi gibi geldi bana. Aralarındaki farkları da pek bilmiyorum açıkçası. İkisinden de memnunuz şimdilik.Hocam hangi modeli iyidir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.