F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 212 Dün 22:55 #1 R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı?
YUSUFziya01 Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa. Cinsiyet Erkek Dün 23:03 #2 Finwezzy dedi: R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam evet gerçekten sesli ama öyle çok rahatsız ediyor diyemem alıştım ben zamanla. Shooter 3 bakabilirsiniz o daha sessiz diye biliyorum.
Finwezzy dedi: R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam evet gerçekten sesli ama öyle çok rahatsız ediyor diyemem alıştım ben zamanla. Shooter 3 bakabilirsiniz o daha sessiz diye biliyorum.
Cengzihan Zeptopat Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 37 Dün 23:11 #3 Finwezzy dedi: R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox düzeni istemiyorsan çok fazla da seçenek kalmıyor.
Finwezzy dedi: R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox düzeni istemiyorsan çok fazla da seçenek kalmıyor.