Hocam evet gerçekten sesli ama öyle çok rahatsız ediyor diyemem alıştım ben zamanla. Shooter 3 bakabilirsiniz o daha sessiz diye biliyorum.R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı?
Xbox düzeni istemiyorsan çok fazla da seçenek kalmıyor.R1 ve L1 tuş sesi çok rahatsız ediyor diyorlar daha uyguna veya denk önerisi olan var mı?
Başka bir seçenek yok gibi ps gibi istiyorum.Xbox düzeni istemiyorsan çok fazla da seçenek kalmıyor.
O zaman en iyi seçenek revolver 3 gibi. Revolver 3 değil de shooter 3 kullandım.Başka bir seçenek yok gibi ps gibi istiyorum.
O zaman en iyi seçenek revolver 3 gibi. Revolver 3 değil de shooter 3 kullandım.
Shooter 3 de membran R1 l1 olduğu için sessizdi, revolver 3 de bu tuşlar mekanik diye biliyorum.
Tabii ki membrana göre biraz sesli oluyor ama rahatsız edecek kadar olduğunu düşünmüyorum. Şu an elimde mekanik bumperlı olan gamepad de var ve membran yerine mekanik tercih ederim kesinlikle. Sesi biraz daha fazla da olsa aynı zaman da hissiyatı da çok daha iyi membrana göre.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim zaten hocam yine de belirtmekte fayda var.Aktif revolver 3 kullanıyorum Ses'den rahatsız değilim hatta hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.