Arkadaşlar Fantech Shooter 3 aldım. Dongleı da taktım ama kontrolcüyü görmüyor bilgisayar ve ışığı da yanmıyor. Basılı tutunca ışığı yanıp sönüyor. Nasıl açacağım?
Arkadaşlar fantech shooter 3 aldım. Dongleı da taktım ama kontrolcüyü görmüyor bilgisayar ve ışığı da yanmıyor. Basılı tutunca ışığı yanıp sönüyor. Nasıl açacağım?
Şimdi şarj ettiniz değil mi? Dongleden ışık çıkıyormu yeşil renkmi neydi tam hatırlamıyorum. Sonra kabloyla deneyin ilk olarak kabloyu takıp tuşa basın. O olursa sonra tekrar kabloyu çıkarıp dongle takıp orta tuşa basın.
Şimdi şarj ettiniz değil mi? Dongleden ışık çıkıyor mu yeşil renkmi neydi tam hatırlamıyorum. Sonra kabloyla deneyin ilk olarak kabloyu takıp tuşa basın sorun. O olursa sonra tekrar kabloyu çıkarıp dongle takıp orta tuşa basın.
Şarj olurken öyle oluyor zaten o normal siz biraz şarj edin sonra tekrar deneyin ama anlamadığım siz dongle takınca donglede ışıkmı yanmıyor hiç başka girişte denediniz mi?
Şarj olurken öyle oluyor zaten o normal siz biraz şarj edin sonra tekrar deneyin ama anlamadığım siz dongle takınca donglede ışıkmı yanmıyor hiç başka girişte denediniz mi?
Hocam hayır dongleı takınca kolda bir şey olmuyor basılı tutuyorum Home logosuna logoda ışık yanıp sönmeye başlıyor USB ve USB 3.0 girişlerinde denedim.
Hocam hayır dongleı takınca kolda bir şey olmuyor basılı tutuyorum Home logosuna logoda ışık yanıp sönmeye başlıyor USB ve USB 3.0 girişlerinde denedim.