Schwagos
Decipat
Yok hocam donglede ışık var mı onu soruyorum yeşildi galiba.
Yok hocam dongle da ışık yanmıyordu.
Yok hocam donglede ışık var mı onu soruyorum yeşildi galiba.
O dongle bir kısmını çıkarıp telefona bağlamayı deneyin bi. Bağlarken böyle olması lazım ışık şeklinin dongle telefona taktıktan sonra gamepade basın ışık yansın sonra eşleştirmeye çalışcak.Yok hocam dongle da ışık yanmıyordu.
O dongle bir kısmını çıkarıp telefona bağlamayı deneyin bir. Bağlarken böyle olması lazım ışık şeklinin dongle telefona taktıktan sonra gamepade basın ışık yansın sonra eşleştirmeye çalışcak.
O dongle bir kısmını çıkarıp telefona bağlamayı deneyin bir. Bağlarken böyle olması lazım ışık şeklinin dongle telefona taktıktan sonra gamepade basın ışık yansın sonra eşleştirmeye çalışcak.
Deniyorum hocam.
Hocam yine olmadı dongleı taktım telefona yine görmedi ve gamepadde ışık yanıp söndü aynısı.
Hocam vallahi aklıma bir şey gelmiyor başka en iyisi siz bir saat falan şarjda bırakın belki şarjı azdır.
Ne demek umarım düzelir.Hocam şarja taktım 1 saat boyunca bırakacağım teknik desteğe de durumu anlattım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Ne demek umarım düzelir.
Hocam 1-2 saat şarjda durdu sonra kablosuyla birlikte USB girişine taktım ve düzeldi oyun testi de yaptım çok iyi çalışıyor kablolu oynayacağım sanırım.
Kablosuz çalışıyor mu kabloluyla pek farkı olmuyor kablosuzda deneyin.
Hocam PC'yi kapattım yarın sabah deneyip söyleyeceğim. Bu arada Dongle'ı hangi girişe takmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.