WhosteR Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Sol analog ile D'pad in yeri değişti, ve sağdaki tuşlarda sol taraftaki ile üstteki sağdaki ile ise alttaki yer değiştirdi.
Sol analog ile D'pad in yeri değişti, ve sağdaki tuşlarda sol taraftaki ile üstteki sağdaki ile ise alttaki yer değiştirdi.
Çözüm Damon Salvatore 30 Mayıs 2025 Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.713 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS WhosteR Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı hocam driver. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı hocam driver.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.713 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 WhosteR dedi: Eki Görüntüle 2501563 Böyle kaldı hocam driver. Genişletmek için tıkla... Kontrolcünün bağlı olduğuna emin misiniz? Hardware Tester bu siteden kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
WhosteR dedi: Eki Görüntüle 2501563 Böyle kaldı hocam driver. Genişletmek için tıkla... Kontrolcünün bağlı olduğuna emin misiniz? Hardware Tester bu siteden kontrol edebilirsiniz.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.491 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2025 #5 WhosteR dedi: Eki Görüntüle 2501563 Böyle kaldı hocam driver Genişletmek için tıkla... Cihazı kabloyla bağla ve kapatıp açma tuşuna bir kez bas sonra programa gir aktif olur. Artı 0 Eksi
WhosteR dedi: Eki Görüntüle 2501563 Böyle kaldı hocam driver Genişletmek için tıkla... Cihazı kabloyla bağla ve kapatıp açma tuşuna bir kez bas sonra programa gir aktif olur.
KS KS WhosteR Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #6 Damon Salvatore dedi: Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Sürücüsü üzerinden tuşlara makro atanabiliyor, o menüden değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.