Fantech shooter 3 vs 8BitDo Ultimate 2C

KFS7998

Hectopat
Daha fazla  
Bu ikisinden hangisi tercih edilir? Laptopu HDMI ile televizyona bağlayıp kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisinden hangisi tercih edilir? Laptopu HDMI ile televizyona bağlayıp kullanacağım.
8bitdo kullanıyorum genel olarak çok beğendim. Bende Gale hall ve Fantech arasında kalmıştım fakat görünüşünü daha beğendiğim ve daha köklü bir marka olduğu için 8bitdo aldım.

Şekil önemli değil

Shooter 3 de Bluetooth yok o kötü biraz
8bitdo bluetooth olarak sadece android cihazlarda kullanılıyor ayrıca Gizala garanti olarak Wraithden daha iyidir bahane üretmez.

Yani Bluetooth yok ama USB dongleı iki tane bir USB bir de Type-C PC de USB ile telefonda Type-C ile kullanıyorum.
8bitdo 2 tuş daha fazla ve fakat jiro yok shooter 3 malzeme kalitesi olarak çok iyi değil 8bitdo ise ergonomik açıdan.

8bitdo bluetooth olarak sadece android cihazlarda kullanılıyor ayrıca Gizala garanti olarak Wraithden daha iyidir bahane üretmez.

8bitdo 2 tuş daha fazla ve fakat jiro yok shooter 3 malzeme kalitesi olarak çok iyi değil 8bitdo ise ergonomik açıdan.
Nba2k için hangisi daha iyi olur sence

Shooter 3 kullanıyorum. Oldukça hafif ve L1 R1 tuşları açısından çok ergonomik. Kullandın mı bilmiyorum ama XBOX kollarındaki ergonomik problem yok. Kullanımı rahat ve malzeme kalitesi kesinlikle kötü değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı