Fantech Shooter III alınır mı?

Hocam aynı koldan almayı düşünüyorum deneyimleriniz nasıl beğendinizmi ürünü?
Yani bu fiyat bandında en iyi ürün gibi duruyor hocam. Kablosuz kullanılması, hall effect olması, titreşimi olması, pille falan uğraştırmıyor oluşu güzel. Ben daha önce logitech f310 kullanıyordum ve ondan sonra bayağı seviye atladım. Uzun kullanımda da elimi yormadı ve şu anlık herhangi bir şikayetim yok kolla ilgili.

Okumuştum ama select ve start tuşları basma kısmını okumamışım sanırım yapamamıştım şimdi yaptım bir uygulama vs indirmedi masaüstüne ama kurdu yani.

Hocam siz hani renk aldınız? Ben çok arada kaldım beyaz güzel görünüyor fakat çok kir tutarmı emin olamadım.

Usta ben yeni kullanma şansım oldu ilk gün denediğimde hiçbir sorun yoktu kablo ile şarj etmiştim bir 30dk falan oynamıştım dongle ile test amaçlı skntı yoktu şimdi dongle ile takıyorum kulağıma ses geliyor bağlantı sesi ama gamepad ortadaki ışık yanıp sönüyor durmadan ve çalışmıyor kablo ile taktığımda yine ortadaki ışık yanıp sönüyor basılı tutup kapanınca ışık bir daha basıyorum sönmeden yanıyor ama bu sefer de kol çalışmıyor nasıl çözebilirim anlayamadım. Dongle ile takılıyken driver kurmaya çalışırkende aygıt yazılımı cihazla eşleşmiyor uyarısı veriyor.

Hocam kol benim şimdi elime geçti driver kurarken dosyayı çalıştırdıktan sonra mı bağlamalıyım kolu?

Hocam başlat tuşu şu mavi renk olan değil mi sellect hangisi pek bilmiyorumda indiremedim bir türlü.
Bir de hocam driver kurmamın sebebi kablosuz kolu kullanınca test etiim eskiden 0.1 gösteriyordu ölü bölge şimdi sağ analog 2 falan oyun oynarken anladım Detroit'te kaydırma yapamıyordum sağ tarafa doğru. Ama kabloluda yine 0.01 aniden oldu böyle eskiden kullanırken test etmiştim 0.1 çıkmıştı hepi topu toplasan 10 kere kullandım. Sizce neden olabilir şarj azaldı dedim taktım 2 saat ama değişmedi daha fazla mı takmam lazımdı.

Dosya Ekleri

• kol.png
    259,7 KB · Görüntüleme: 363
Son düzenleme:

Ortadaki yanıp sönen tuşun sağındaki tuş "start tuşu" solundaki ise "select tuşu"
Vallahi güncelleme bir işe yaramadı bende, zaten son sürüm yüklüydü bir şey değişmedi. Ölü bölge olayını da hiç bilmiyorum hocam şu ana kadar FC24 ve God of War oynadım bir sıkıntı yaşamadım.

Tamam teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…