forfaceitt
Decapat
Daha fazla
hocam uzun bir süre olmuş ama bugün benim de elime ulaştı fantech shooter 3 kablolu şekilde firmware güncellemesi yapmaya çalışırken kolum çalışmıyor hale geldi, home tuşu sürekli olarak yanık duruyor ama başka herhangi bir tuşa basamıyorum ve gamepadi kullanamıyorum şuanda, uygulamasında da device not detected, please check şeklinde kalıyor görmüyor yani hiçbir şekilde bir fikriniz var mı nasıl çözebilirim? fabrika ayarlarına sıfırlama tuş kombinasyonunu da denedim select ve r3 basılı tutarak ama çalışmadıHocam ben driver falan kurmadım. Dongle ı taktım PC'ye kablosuz olarak kullandım. Sonra şarjı bitti kablo ile kullandım o sırada şarj oldu ve kablosuz kullanmaya devam ettim daha sonrasında. Dongle ı takın PC'ye ortadaki ışık yanıp sönecek bir kere basın sonra yanıp sönmeyi bırakacak. Bu Xinput yinput muhabbeti o. Sağ tarafta yanıyorsa ışık Xinput oluyor sanırım ben de çok bilmiyorum.
Kafama takıldı az önce indirdim ben de driverları ve kurmayı başardım. Aslında driver indirdiğimiz dosyanın içinde not defterinde nasıl yapılacağı yazıyor. Hem kablolu kullanım için hem de dongle için driver mevcut. Kablolu kullanımın driverını yüklemek için, driver dosyasını yönetici olarak çalıştırın daha sonra kolun start ve select tuşlarına basılı tutun önce bunu yapın daha sonra bir yandan basılı tutmaya devam ederken bir yandan da kolu kablo ile PC'ye bağlayın daha sonra download tuşu aktif olacak. Dongle için de dongle ı PC'ye bağlayın driver dosyasını yönetici olarak başlatın sonra yine select ve start tuşlarına basılı tutun download aktif olacak.