Fantech Shooter III alınır mı?

Hocam ben driver falan kurmadım. Dongle ı taktım PC'ye kablosuz olarak kullandım. Sonra şarjı bitti kablo ile kullandım o sırada şarj oldu ve kablosuz kullanmaya devam ettim daha sonrasında. Dongle ı takın PC'ye ortadaki ışık yanıp sönecek bir kere basın sonra yanıp sönmeyi bırakacak. Bu Xinput yinput muhabbeti o. Sağ tarafta yanıyorsa ışık Xinput oluyor sanırım ben de çok bilmiyorum.

Kafama takıldı az önce indirdim ben de driverları ve kurmayı başardım. Aslında driver indirdiğimiz dosyanın içinde not defterinde nasıl yapılacağı yazıyor. Hem kablolu kullanım için hem de dongle için driver mevcut. Kablolu kullanımın driverını yüklemek için, driver dosyasını yönetici olarak çalıştırın daha sonra kolun start ve select tuşlarına basılı tutun önce bunu yapın daha sonra bir yandan basılı tutmaya devam ederken bir yandan da kolu kablo ile PC'ye bağlayın daha sonra download tuşu aktif olacak. Dongle için de dongle ı PC'ye bağlayın driver dosyasını yönetici olarak başlatın sonra yine select ve start tuşlarına basılı tutun download aktif olacak.
hocam uzun bir süre olmuş ama bugün benim de elime ulaştı fantech shooter 3 kablolu şekilde firmware güncellemesi yapmaya çalışırken kolum çalışmıyor hale geldi, home tuşu sürekli olarak yanık duruyor ama başka herhangi bir tuşa basamıyorum ve gamepadi kullanamıyorum şuanda, uygulamasında da device not detected, please check şeklinde kalıyor görmüyor yani hiçbir şekilde bir fikriniz var mı nasıl çözebilirim? fabrika ayarlarına sıfırlama tuş kombinasyonunu da denedim select ve r3 basılı tutarak ama çalışmadı

Hocam uzun bir süre olmuş ama bugün benim de elime ulaştı fantech shooter 3 kablolu şekilde Firmware güncellemesi yapmaya çalışırken kolum çalışmıyor hale geldi, Home tuşu sürekli olarak yanık duruyor ama başka herhangi bir tuşa basamıyorum ve gamepadi kullanamıyorum şu anda, uygulamasında da device not detected, please check şeklinde kalıyor görmüyor yani hiçbir şekilde bir fikriniz var mı nasıl çözebilirim? Fabrika ayarlarına sıfırlama tuş kombinasyonunu da denedim select ve R3 basılı tutarak ama çalışmadı.

Hiç bilmiyorum hocam ya. Satıcı ile iletişime geçin isterseniz belki onlar yardımcı olurlar.

Hiç bilmiyorum hocam ya. Satıcı ile iletişime geçin isterseniz belki onlar yardımcı olurlar.
tamamdır teşekkür ederim yine de fanteche bir ticket attım bakalım dönüş olursa burada da paylaşayım başka yaşayanlar olursa diye

hocam sorunu aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp home tuşuna çok uzun basılı tutarak çözdüm ama şimdi tekrar güncellemeye çalıştığımda yine sorun yaşıyorum ne uygulamada bir şey yazıyor ne de kol bir tepki veriyor start ve selecte 5 saniye kadar basılı tutup sonra basılı tutarken takmama rağmen, güncelliyor mu anlayamıyorum bu süreç sizde de çok uzun sürmüş müydü ya da güncellerken tam olarak neler yaşanıyor açıklama şansınız var mı hatırlıyorsanız?

Son düzenleme:
tamamdır teşekkür ederim yine de fanteche bir ticket attım bakalım dönüş olursa burada da paylaşayım başka yaşayanlar olursa diye

hocam sorunu aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp home tuşuna çok uzun basılı tutarak çözdüm ama şimdi tekrar güncellemeye çalıştığımda yine sorun yaşıyorum ne uygulamada bir şey yazıyor ne de kol bir tepki veriyor start ve selecte 5 saniye kadar basılı tutup sonra basılı tutarken takmama rağmen, güncelliyor mu anlayamıyorum bu süreç sizde de çok uzun sürmüş müydü ya da güncellerken tam olarak neler yaşanıyor açıklama şansınız var mı hatırlıyorsanız?
Hocam bence güncellemeye gerek yok. Ben güncellemedim sıkıntısız kullanıyorum.

Hocam bence güncellemeye gerek yok. Ben güncellemedim sıkıntısız kullanıyorum.
evet hocam haklısınız güncellemeden de akıyor ama fabrika ayarlarına döndürme kısayolu da çalışmıyor bende mesela biraz kafama takıldı açıkçası sorun nedir çözemediğim için

son kez güncelliyorum durumu sorun windows 11den kaynaklıymış windows 10 olan bilgisayarıma bağlayıp güncelleyebildim ve sorun çözüldü, fabrika ayarlarına sıfırlama tuşlarından hala geri bildirim alamıyorum ama sanırsam bir değişiklik yapmadığım için işe yaramıyor

Son düzenleme:

Selam arkadaşlar, biraz hortlatmış gibi olacağım fakat bu kol ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı yazmak istiyorum. Çok çok az kullanmış olmama rağmen kolun dpad üst tuşu bozuldu, hiçbir şekilde algılamıyor, belki oyundandır dedim başka oyunda denedim yine aynı, yazılımsal bir sorundur belki bir güncelleme atayım dedim bu sefer de dongle bozuldu, Dongle'ın ışığı bile yanmıyor şu an. Aygıt Yöneticisi'nden USB birleşik aygıtları kaldırmaktan tutun birçok yöntem denedim ama yok düzelmedi. Dongle'ı PlayStation'a taktım yine ışığı yanmıyor yani komple gitti :) Reddit'te de benzer bir problemi yaşayan arkadaş konu açmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fantech'in Instagram adresinden yazdım ürün değişimi veya teknik destek için bakalım ne cevap gelecek, umarım yardımcı olurlar.

Selam arkadaşlar, biraz hortlatmış gibi olacağım fakat bu kol ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı yazmak istiyorum. Çok çok az kullanmış olmama rağmen kolun dpad üst tuşu bozuldu, hiçbir şekilde algılamıyor, belki oyundandır dedim başka oyunda denedim yine aynı, yazılımsal bir sorundur belki bir güncelleme atayım dedim bu sefer de dongle bozuldu, Dongle'ın ışığı bile yanmıyor şu an. Aygıt Yöneticisi'nden USB birleşik aygıtları kaldırmaktan tutun birçok yöntem denedim ama yok düzelmedi. Dongle'ı PlayStation'a taktım yine ışığı yanmıyor yani komple gitti :) Reddit'te de benzer bir problemi yaşayan arkadaş konu açmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fantech'in Instagram adresinden yazdım ürün değişimi veya teknik destek için bakalım ne cevap gelecek, umarım yardımcı olurlar.

Dpad tuşunun bozulması kötü olmuş ben şahsen pek kullanmıyorum o kısmı ama iade veya değişim gerektiren bir sorun tabi ki. Dongle konusu da sorun yaşayanlar da hep yazılımla uğraşırken yaşamış ilk güncellemeyi yaparken de zorlanmıştım şahsen bir süre güncellemeyeceğim sanırım. Ben wraith üzerinden aldığım için sorun yaşarsam yardımcı olurlar diye düşünüyorum fanteche gerek kalmadan ama umarım fantech de sorununuzu çözer.

Hocam bende dpadi neredeyse hiç kullanmadım ama sağ tarafı hafif basınca algılamıyor biraz tam basmak lazım. Ama tabii çoğu oyunda kullanmadığımdan pek sıkıntı çekmedim. Galiba dpadi joystick e göre biraz daha kötü ama joystick ten çok memnunum.

Dpad tuşunun bozulması kötü olmuş ben şahsen pek kullanmıyorum o kısmı ama iade veya değişim gerektiren bir sorun tabii ki. Dongle konusu da sorun yaşayanlar da hep yazılımla uğraşırken yaşamış ilk güncellemeyi yaparken de zorlanmıştım şahsen bir süre güncellemeyeceğim sanırım. Ben Wraith üzerinden aldığım için sorun yaşarsam yardımcı olurlar diye düşünüyorum fanteche gerek kalmadan ama umarım fantech de sorununuzu çözer.

Ben de Wraith üzerinden almıştım hocam yanlış yazmışım, şimdi video istediler yaşadığım sorun için onu gönderiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı