Fantech shooter III alınır mı?

Fantech aldınız mı acaba bende almayı düşünüyorum ama kararsızım bir tane inceleme dışında Türkçe inceleme bulamadım ya da yorum.

Nasıl hocam beğendinizmi ürünü bende almayı düşünüyorum.

Hocam kafayı yiyeceğim. Babamın kartından alacaktım kabul etmedi site. Bankamatiğe gittim kendi kartıma para yatırmaya parayı yuttu. Şimdi onunla uğraşıyorum yarın arayacaklarmış vereceklermiş parayı inşallah olur ama hiç zannetmiyorum kesin bayağı bir uğraştıracaklar :D

Hocam kafayı yiyeceğim. Babamın kartından alacaktım kabul etmedi site. Bankamatiğe gittim kendi kartıma para yatırmaya parayı yuttu. Şimdi onunla uğraşıyorum yarın arayacaklarmış vereceklermiş parayı inşallah olur ama hiç zannetmiyorum kesin bayağı bir uğraştıracaklar :D

Hayda hocam bayağı şansızlık birikmiş bende araştırdım bugün forumda ama 1500 TL bandında daha iyi bir gamepad yok gibi alırsanız haber ederseniz sevinirim hocam bende almayı düşünüyorum yakın zamanda.

Hayda hocam bayağı şansızlık birikmiş bende araştırdım bugün forumda ama 1500 TL bandında daha iyi bir gamepad yok gibi alırsanız haber ederseniz sevinirim hocam bende almayı düşünüyorum yakın zamanda.

Ya bende almayı planlıyorum ama yazılımla ve uzun ömürde(2-3ay sonra) hemen tuşları bozuldu uyumsuzluk oldu diyenlerde var yani yazılımdan bayağı muzdarip olan bir kesim var o yüzden kararsizim bayağı.

Zamanında çok araştırdım fakat kontrolcülere bu zamana kadar çok para harcadığım için bir süre bekleyeyim dedim sonrasında tabii kız arkadaşım sağ olsun bana direkt DualSense almıştı ve araştırmayı bırakmıştım araştırdığım kadarıyla o fiyat bandında daha iyi hatta rakibi bile sayılacak bir kontrolcü yok içiniz rahat olsun direkt alın gitsin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı