Fantech shooter III alınır mı?

Dediğiniz durum kolun henüz uygulaması yokken yaşanıyordu. Şu an uygulaması sayesinde hem konsolu hem de dongleı temiz bir şekilde güncelledim. Aldıktan sonra güncelleme harici kalibrasyon yapmanız gerekiyor o kadar.

Hocam ben de yeni aldım sa kullanıyor musunuz hala durum nedir?

Güncelleme ve kalibrasyon nasıl yapılıyor?

Hocam ben de yeni aldım sa kullanıyor musunuz hala durum nedir?

Güncelleme ve kalibrasyon nasıl yapılıyor?

Açıkçası analogların parmaklara oturuşunu beğenmedim çünkü ortası çukur analoglar bence kontrolü zayıflatıyor. Ayrıca A X Y B tuşları bana basışı sert geldi FIFA'da reflekslerimi azalttığını hissettiriyor.

Güncellemeyi uygulamasını indirince yanında gelen notepad de yazdığı gibi yaptım şu an hatırlamıyorum ama anlaşılır basit bir şekilde yazılmış.

Kalibrasoynu ise üst yön tuşuna basıp ortadaki shooter tuşuna basıyorsun ışıklar yanınca bir kez a tuşuna basıp hem analogları hem de triggerları kullan yani hareket ettir bas ardından işlemin bitince tekrar a tuşuna bas ve bitir. 1 kere kalibrasyonun bozulduğu oldu niye bilmiyorum ama tekrar yapmak zorunda kaldım.

Uygulaması üzerinden kare moda alabilirsin.

Açıkçası analogların parmaklara oturuşunu beğenmedim çünkü ortası çukur analoglar bence kontrolü zayıflatıyor. Ayrıca A X Y B tuşları bana basışı sert geldi FIFA'da reflekslerimi azalttığını hissettiriyor.

Güncellemeyi uygulamasını indirince yanında gelen notepad de yazdığı gibi yaptım şu an hatırlamıyorum ama anlaşılır basit bir şekilde yazılmış.

Kalibrasoynu ise üst yön tuşuna basıp ortadaki shooter tuşuna basıyorsun ışıklar yanınca bir kez a tuşuna basıp hem analogları hem de triggerları kullan yani hareket ettir bas ardından işlemin bitince tekrar a tuşuna bas ve bitir. 1 kere kalibrasyonun bozulduğu oldu niye bilmiyorum ama tekrar yapmak zorunda kaldım.

Uygulaması üzerinden kare moda alabilirsin.
Siz yazmadan önce kargolanmadan iptal ettim. ATX Battle Axe pro alacağım galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı