gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #41 osmn32 dedi: Memnun musunuz hala. Genişletmek için tıkla... Bende var hocam memnunum baya.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 727 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #42 Hocam pcye nasıl takıyorsunuz tam olarak ben de almayı düşünüyorum da, type c girişimi var sadece pc için gthcores dedi: Bende var hocam memnunum baya. Genişletmek için tıkla...
Hocam pcye nasıl takıyorsunuz tam olarak ben de almayı düşünüyorum da, type c girişimi var sadece pc için gthcores dedi: Bende var hocam memnunum baya. Genişletmek için tıkla...
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #43 Musty16 dedi: Hocam pcye nasıl takıyorsunuz tam olarak ben de almayı düşünüyorum da, type c girişimi var sadece pc için Genişletmek için tıkla... USB ile de bağlayabiliyorsunuz hocam. Dongleda Type C'den USB'ye dönüştürme yeri var.
Musty16 dedi: Hocam pcye nasıl takıyorsunuz tam olarak ben de almayı düşünüyorum da, type c girişimi var sadece pc için Genişletmek için tıkla... USB ile de bağlayabiliyorsunuz hocam. Dongleda Type C'den USB'ye dönüştürme yeri var.