DMN
Decapat
Tanır 2.4G alıcısı var tanımama durumu olmaz.bilgisayar gamepadi tanırsa güzel olur bazi kişiler tanımadığını felan söylemişler emin olmadım
Tanır 2.4G alıcısı var tanımama durumu olmaz.bilgisayar gamepadi tanırsa güzel olur bazi kişiler tanımadığını felan söylemişler emin olmadım
bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır hocam 1500tl bütçem var pc için kol arıyorum![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır hocam 1500TL bütçem var PC için kol arıyorum.
8bitdo 2C ise oda alınabilir buda alınabilir.Sanırım yok bayağı bir araştırdım 8BitDo buldum ama Çin'den geliyor çok güven vermedi bunu alacağım sanırım.
8BitDo 2C ise oda alınabilir bu da alınabilir.
Ben kolu aldım ama bilgisayara bağlayamadım? Nasıl bağlanıyor acaba.
Hocam bluetooth destekliyor mu bu kol?Eki Görüntüle 2347293
Alıcıyı PC'ye takınca bi 5 saniye logoya basılı tut.
Hayır ama alıcısını 2'ye ayırabiliyorsun Type C'ye dönüşen alıcısı var Type C uyumlu her cihaza takıp çalıştırabiliyorsun.Hocam bluetooth destekliyor mu bu kol?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.