Fantech shooter III alınır mı?

Hydra2234

Decapat
Daha fazla  
Bir türlü karar veremedim alınır mı? Bir sıkıntısı var mı? (GoW, FIFA, Rocket League vs. oynayacağım) PC'de kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünüyorum da stok yok sanırım.

Ben bugün aldım elime geçti gerçekten harika kendi sitesinden aldım dün bugün geldi gerçekten çok güzel sorularınızı sorabilirsiniz

Ben bugün aldım elime geçti gerçekten harika kendi sitesinden aldım dün bugün geldi gerçekten çok güzel sorularınızı sorabilirsiniz.

Aldiginiz yerin linkini atar misiniz hocam herkes gümrükte kalır dedi bana.

Oyunlar veya PC'nin tanimayla ilgili bir sorunu oldu mu hocam yazilim yuklerken ya da ugrastirdimi.

Oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım direkt Xbox gamepadlerinden farksız bağlanıyor fakat bilgisayara yazılımı yüklerken benim gibi uğraşmaman için ilk kablo ile bağlan zaten sana driver linkini kutudan çıkan bir broşür gibi şeyde linki yazıyor oradan indiriyorsun sonra işte kablo ile bağlı iken ortasındaki ışık sağ tarafı gösterecek sol da iken açılmaz driver bu dediklerimi yaptığınız da driver da güncelleme yeri var güncelledikten sonra kabloyu çıkartın dongle ı takın ışık yine sağ tarafa bakarak yanması lazım sonra oynayabilirsin.

Tamam hocam teşekkür ederim umarim stok bitmeden parayi toplayabilirim. Hayirli olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…