Fantech Shooter III vs Revolver III

F0YERT0

Centipat
Daha fazla  
Yani evet, analogu ne kadar çevirirsen direksiyon da o kadar dönüyor. Kontroller hassas, oyun o konuda iyi.

Kontrolcüde, yani benim önceki çakma X360 kolunda aşırı fazla bir ölü bölge olduğundan direksiyonu o kadar kusursuz döndüremiyordum. Gazda da aynı şekildeydi, Gamepad'in tetiklerinde kendinden bir ölü bölge vardı. F710'da eğer ölü bölge yoksa, yani tam emin değilim, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

Hocam Fantech Shooter III veya Revolver III My Summer Car'da sorunsuz çalışır mı acaba? Önerin var mı veya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Fantech shooter III veya revolver III My Summer Car da sorunsuz çalışır mı acaba? Veya önerin var mı?

Çalışır hocam, Xinput ile bağlanan kontrolcüler bilgisayarın sorunsuz olarak algılar. Tek sıkıntı, oyun içinden tuş atamalarını kendin yapman lazım. Ve onda da işte kamerayı mesela sağ analoğa atayamıyorsun, yani oyun tamamen kontrolcü desteklemiyor.

Yine de araba sürüşü için kullanabilirsin, oyunu kesinlikle keyifli kılıyor. Ben My Winter Car'da yeniden klavye fareye geri döndüm fakat kontrolcü ile oynamak da kesinlikle keyifli.

Kontrolcü olarak ben en son 1.5 sene önce kontrolcüleri araştırıyordum hocam, yani günümüzdeki yeni modellere hakim değilim. Kendim flydigi direwolf 2 kullanıyorum ve memnunum, yanlış hatırlamıyorsam 3 de güzel bir modeldi ve fiyatı da uygun duruyor. Ona bakabilirsin, ama daha fazla araştırmanı öneririm hocam.

Çalışır hocam, Xinput ile bağlanan kontrolcüler bilgisayarın sorunsuz olarak algılar. Tek sıkıntı, oyun içinden tuş atamalarını kendin yapman lazım. Ve onda da işte kamerayı mesela sağ analoğa atayamıyorsun, yani oyun tamamen kontrolcü desteklemiyor.

Yine de araba sürüşü için kullanabilirsin, oyunu kesinlikle keyifli kılıyor. Ben My Winter Car'da yeniden klavye fareye geri döndüm fakat kontrolcü ile oynamak da kesinlikle keyifli.

Kontrolcü olarak ben en son 1.5 sene önce kontrolcüleri araştırıyordum hocam, yani günümüzdeki yeni modellere hakim değilim. Kendim flydigi direwolf 2 kullanıyorum ve memnunum, yanlış hatırlamıyorsam 3 de güzel bir modeldi ve fiyatı da uygun duruyor. Ona bakabilirsin, ama daha fazla araştırmanı öneririm hocam.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı