Logitech F710 vs fantech shooter III

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem fantech gamepade yetiyor ama yeteri kadar inceleme ya da yorum görmedim ve gamepade çok bir para vermek istemiyorum, bütçemi daha da kısıp F710 alınır mı? Yoksa fantech shooter 3 beni uzun süre götürecek bir gamepad mi? Kullanan arkadaşlar varsa belirtirse sevinirim.

F710 asla tavsiye etmem birincisi hiç ergonomik değil ikincisi çok eski kesinlikle fantech shooter 3 daha iyi.

8BitDo ultimace C Wireless kullanıyordum bundan önce fakat ellemediğim halde kendini aşağı çekme durumu oluyor ve genelde fantechle kıyasladıkları için bu durum onda da olacak diye korkuyorum açıkçası kullandınız mı fantech nasıl bir kol acaba

8BitDo ultimace C Wireless kullanıyordum bundan önce fakat ellemediğim halde kendini aşağı çekme durumu oluyor ve genelde fantechle kıyasladıkları için bu durum onda da olacak diye korkuyorum açıkçası kullandınız mı fantech nasıl bir kol acaba

Hocam öncelikle sorunuza cevap vereyim: Kullanmadım ama F710 kullandım o yüzden böyle bir cevap yazdım. Bir şey soracağım bütçeniz ne kadar? Eğer EasySMX X05'e yetiyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Linkini aşağıya bıraktım.

Şahin mı alsam Egea mı alsam gibi bir şey olmuş hocam YouTube'da inceleyenler var bunları izleyerek veya bu inceleme videolarının yorumlarını okuyarak karar verebilirsin benim tavsiyem fantech shooter III.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı