Far Cry 1 Türkçe yama olmuyor

Umutcengz

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar Far Cry 1I indirdim yamayı kurdum, internette insanlar sağ tıklayıp özellikler deyip hedefe gelip yazı yazıyor. Ancak ben oyuna sağ tıkladığımda o kısım gelmiyor, kendi ekranımdan bir örnek bırakacağım. Bir de izlediğim adamdan bir örnek.
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce oyuna sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin, ondan sonra o kısayol üzerinden deneyin.
Masaüstüne zaten kısayol oluşturuyor, sağ tıklıyorum özelliklerde o kısım çıkmıyor..

Kısayola değil de oyun dosyasından .exe de aynı şeyi yapmayı dener misin?
Denedim olmadı maalesef.

Cidden hiç bişey anlamadım izlediğim videolarda özelliklere tıkladıklarında hedef falan çıkıyor millet yazıp geçiyor, bende orası gelmiyor nedendir ya?

Hocam siz oyunun dosyalarına girip kısayol oluşturun, o kısayol üzerinden deneyin.
Tam anlayamadım söylediğinizi ancak, masaüstündeki kısayolu silip steamden sağ tıklayıp yönetten yeni kısayol oluşturdum, yine o kısım çıkmadı. Oyunun içindeki dosyalarda da aradım taradım bulduğum dosyalara sağ tıkladım ancak yine olmadı.

Hocam Steam üzerinden değil, oyunun .exe dosyasından elle yapın. Aşağıda gözüken dizine girin, bin32'li olana. Oradan FarCry.exe adlı dosyayı bulun ve onun üzerinden deneyin.

1679060968760.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı