Çözüldü Far Cry 3 0xc0000005 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ozd9

Femtopat
Far Cry 3'ü Uplay'den indirdim oyuna tıklayınca Far Cry 3 yazısı çıkıyor sonra kapanıyor.Olay görüntüleyicisindeki hata bu şekilde.

Kod:
Hatalı uygulama adı: farcry3.exe, sürüm: 0.1.0.1, zaman damgası: 0x5ae993a5
Hatalı modül adı: FC3.dll, sürüm: 0.1.0.1, zaman damgası: 0x5ae9936f
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00397500
Hatalı işlem kimliği: 0x37d8
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d6861f28a9dac9
Hatalı uygulama yolu: D:\Far Cry 3\bin\farcry3.exe
Hatalı modül yolu: D:\Far Cry 3\bin\FC3.dll
Rapor kimliği: e140fe59-4369-4eac-a651-554029efc069
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Son düzenleme:

Rapor paylaşın.

Hocam, belirtilen konumda bulunan F3.DLL dosyasını silin. Daha sonra bunları kurun.

Rapor paylaşın.

Elle DLL dosyası attınız mı hiç? DLL dosyalarının bin klasörüne kurulduğunu görmemiştim. Elle attığınız dosyaları silin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayabiliyorsanız doğrulayın.

Elle DLL dosyası attınız mı hiç? DLL dosyalarının bin klasörüne kurulduğunu görmemiştim. Elle attığınız dosyaları silin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayabiliyorsanız doğrulayın.

Hayır, hiçbir şeye ellemedim. Tekrar kurdum yine olmadı. Doğrulayınca da başarıyla doğrulandı diyor bir sıkıntı gözükmüyor.

Oyun ilk indirdiğimde açılmıştı o zamanda DLL bin deydi sonra VSR ile 2K'ya ayarladım görüntüyü yeşil ekran verdi ve oyun böyle oldu.

Hocam, belirtilen konumda bulunan F3.DLL dosyasını silin. Daha sonra bunları kurun.

Maalesef düzelmedi yanıtladığınız için teşekkür ederim.

Yanlışlıkla en iyi cevap yazan yere tıkladım konu çözüldü olarak gözüküyor geri alma şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla en iyi cevap yazan yere tıkladım konu çözüldü olarak gözüküyor geri alma şansımız var mı?
Raporlayarak düzeltebilirsiniz, ben raporladım şimdi. Şimdi raporunuza biraz daha bakacağım, sonra size geri dönüş yapacağım.

Raporda bir şey görünmüyor. Çözünürlük ayarını oyunda mı yaptınız, yoksa direkt monitöre mi?

Son düzenleme:
Sorunu düzelttim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Çözüm şu şekilde;
"C:\Users\PC\Documents\My Games\Far Cry 3" bu konumdaki "GamerProfile" dosyasını sildim ve oyuna sıkıntısız bir şekilde giriş yaptım.

Merhaba, buradan konu açabilirsiniz. Aynı sorunu yaşıyorsanız konu açarken Process Monıtor ile hata raporunuzu paylaşmayı da unutmayın.

@MuhammetY

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı