Steam Far Cry 3, 132 TL

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Far Cry 3, Steam'de %80 indirim alarak 660 -> 132 TL fiyatına düştü!
Teklifin geçerlilik süresi: 21 Eylül! / oyunun genel ve Türkçe incelemeleri ''Çok Olumlu''
(Türkçe dil desteklemiyor)

1757948210350.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Far Cry 3, Steam'de %80 indirim alarak 660 -> 132 TL fiyatına düştü!
teklifin geçerlilik süresi: 21 Eylül! / oyunun genel ve Türkçe incelemeleri "çok olumlu"
(Türkçe dil desteklemiyor)

Eki Görüntüle 2574506

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Epic Games'te 98 TL oradan aldım ben ama sorun var benim oyunda nedense.

Far Cry serisinin son oyunudur bana göre.

@Andy deufresne, Far Cry 3'den sonraki oyunlar, 3'ün yerini doldurmuyor ve hatta gittikçe kötüleşen oyun serisi bana göre.

Gittikçe kötüleşen oyun serisi bana göre.
Gittikçe kötüleşen değil de birbirinin kopyası olan demek daha doğru bence. Klasik Ubisoft formülü. Bir oyun tuttu mu aynı oyunu ısıtıp ısıtıp milletin önüne koy ve yeni oyun diye yedir.
Zamanında 7 liraya alıp oynayan tayfa..
Kutulu versiyonunu 20 TL'ye almıştım. Hala duruyor...

@Napstablook, çıkardıkları oyunlar, 10 yıl önceki oyunuyla benzer mekanik, oynanış, hikâye ve hikâye tasarımı sergilediği ve üzerine ekstra ekleme yapılmadığı sürece kötüdür bana göre. Gittikçe kötüleşen de diyebiliriz. Rakipleri oyunların üzerine sürekli ekleme yaparken Ubisoft, buna ihtiyaç duymadı. Hatta 10 sene önce çıkardıkları oyun daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı