Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #11 Oldu diyor. Şimdi hesaba oyunun gelmesini bekleyeceğiz bakalım neler olacak? Bu arada oyunu almadan önce Telefon Numaranızı UPlay Hesabınızla eşlemenizi öneririm. Düzenleme: Olmamış. Anahtar istiyor. :/
Oldu diyor. Şimdi hesaba oyunun gelmesini bekleyeceğiz bakalım neler olacak? Bu arada oyunu almadan önce Telefon Numaranızı UPlay Hesabınızla eşlemenizi öneririm. Düzenleme: Olmamış. Anahtar istiyor. :/
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 10 1 Eylül 2020 #12 Bende de anahtar istiyor. Sadece Çin'e özel mi acaba? Yeni hesap vpn falan gerek kalmadan olmuyor herhalde.
Bende de anahtar istiyor. Sadece Çin'e özel mi acaba? Yeni hesap vpn falan gerek kalmadan olmuyor herhalde.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 1 Eylül 2020 #13 Ben şuan rahat bir şekilde indiriyorum.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #14 Kafa karıştıran bir yer... Hem Activated diyor hem de Yeşil yere basınca Anahtar istiyor.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 1 Eylül 2020 #15 Geronix dedi: Eki Görüntüle 655071 Kafa karıştıran bir yer... Hem Activated diyor hem de Yeşil yere basınca Anahtar istiyor. Genişletmek için tıkla... Burasını mavi olan yere basmayın. Soldakine basın.
Geronix dedi: Eki Görüntüle 655071 Kafa karıştıran bir yer... Hem Activated diyor hem de Yeşil yere basınca Anahtar istiyor. Genişletmek için tıkla... Burasını mavi olan yere basmayın. Soldakine basın.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #16 xCheesy99 dedi: Burasını mavi olan yere basmayın. Soldakine basın. Genişletmek için tıkla... UPlay Launcher indiriyor. Bende yüklü zaten.
xCheesy99 dedi: Burasını mavi olan yere basmayın. Soldakine basın. Genişletmek için tıkla... UPlay Launcher indiriyor. Bende yüklü zaten.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 1 Eylül 2020 #17 Geronix dedi: UPlay Launcher indiriyor. Bende yüklü zaten. Genişletmek için tıkla... Sanırım tekrar yüklemen gerekiyor. Bende yüklü olmadığı için tek bir sorun yaşamadım.
Geronix dedi: UPlay Launcher indiriyor. Bende yüklü zaten. Genişletmek için tıkla... Sanırım tekrar yüklemen gerekiyor. Bende yüklü olmadığı için tek bir sorun yaşamadım.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #18 xCheesy99 dedi: Sanırım tekrar yüklemen gerekiyor. Bende yüklü olmadığı için tek bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükledim yine gelmedi.
xCheesy99 dedi: Sanırım tekrar yüklemen gerekiyor. Bende yüklü olmadığı için tek bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükledim yine gelmedi.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.145 Çözümler 10 1 Eylül 2020 #19 Sonunda yaptım. Beyler telefondan login olup yine telefondan siteden girip ekleyin sonra uygulamasını bilgisayardan açın ekleniyor. Haydi hayırlı olsun herkese
Sonunda yaptım. Beyler telefondan login olup yine telefondan siteden girip ekleyin sonra uygulamasını bilgisayardan açın ekleniyor. Haydi hayırlı olsun herkese
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Eylül 2020 #20 Harbiden telefonda oluyor.