Çözüldü Far Cry 3 Deluxe Edition setup hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elvin54

Picopat
Daha fazla  
Far Cry 3 Deluxe Edition aldım. Yapımcısı fenixx ama setup yarısına gelince error code: 6 diyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yaaaa bende DirectX yokmuş.

Şimdi de unarc.dll error diyor.
Buradan indirebilirsin.
Bir de bunu indirirsen dll hatası da çözülür.
Donmadan oynuyorum.

Oyun orijinal.
Oyunun orijinal olduğuna dair bir kanıtınız var mı? Fotoğraf at vs. dendi ama herhangi bir fotoğraf atmadınız. Bir kere orijinal olsa setup üzerinden değil, direkt ilgili (Steam, Epic, UbisoftConnect gibi) launcherdan indirirsiniz. Bunu geçtim attığınız site hiç legal bir siteye benzemiyor (ki Rus sitesi olması da cabası). Sitede zaten repack ibaresi geçiyor buradan da korsan olduğu anlaşılıyor. Üstüne para vermişsiniz ki büyük ihtimal bu para crack grubuna bağış amaçlı konulan bir ücret. Bana kalsa kurulumda yardımcı olurum ancak bu site üzerinden olamam çünkü burada korsana destek yok.

Ya o Türkmenistan da mağazası var ben Türkmenistan'ı gezmeye geldim yanımda mağazası var.

O başka bir yerden satın alarak burada satıyor.

Bu arada aynı hatayı ben de almıştım ama nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum. Setup'tan Update DirectX vs yazıyorsa onlardan tiki kaldırıp tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…