Steam Far Cry 3 Deluxe paketi nasıl alınır?

EGEFENDI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir oyuncu olarak şu hayatta en sevdiğim oyun Far Cry 3'tür yakın zamanda Far Cry 5 Gold Edition içerisinde geldiğinden Steam üzerinden Far Cry 3 sahibi oldum. Ama internetten baktığımda oyunun bir de Deluxe sürümü olduğunu gördüm. Yıllardır oynadığım bu oyunun bilmediğim bir DLC paketinin olduğunu öğrendim. Ama Ubisoft yakın zamanda oyunun DLC dahil olan Deluxe paketini satıştan kaldırmış. İnternetten baktığımda oyunun bir sürü yerde Ubisoft key olarak satıldığını gördüm. Steam takıntılı biri olarak tam ümidimi kesmiştim ki Kinguin üzerinde oyunu Steam gift olarak satan birini gördüm. Yalnızca 1 DLC için bu fiyat verilir mi demeyin oyunun benim için anlamı büyük muhtemelen vereceğim ama sizce bu ilan güvenilir mi onu sormak istedim. Eğer alırsam sorun yaşamadan oyunu hesabıma ekleyebilir miyim, bunu hesabıma eklemeden normal versiyonu hesaptan kaldırmam gerekir mi vs. ya da Deluxe Edition'u Steam üzerinden edinmek için sizlerin bildiği bir yöntem varsa yazarsanız sevinirim. Son olarak @490836 etiket için kusura bakmayın hocam ama sizin bu konuda yardım edebileceğinizi umuyorum.

İlanın linki:https://www.kinguin.net/category/4995/far-cry-3-deluxe-bundle-dlc-steam-gift

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 5'in Gold Edition sürümünü satın aldığında gelen Far Cry 3 sürümü Far Cry 3 Deluxe Edition zaten. Yıllarca korsan oynadığım Far Cry 3'ü Steam kütüphaneme Far Cry 5 Gold Edition sayesinde eklemiştim ve Far Cry 3'ün sahip olduğum DLC'lerine bakınca "Deluxe Edition Content" ve High Tides DLC'sini görebiliyorum. İkisi toplam 500MB'ye yakın yer kaplıyor.

Bu arada hocam önemli bir ekleme yapayım. Bu DLC'lere sahip olmanızın bir anlamı yok artık. Ubisoft Far Cry 3 dahil eski bir çok oyunun online sunucularına ve DLC'lerine erişimi kesti. Yani artık DLC'leri satın alsanız bile ekstra görevlere ve Ubisoft Connect aracılığı ile gelen ekstra göreve erişemeyeceksiniz.

Alttaki rehberde anlattığım her şey Far Cry 3 için de geçerli:

Far Cry 5'in Gold Edition sürümünü satın aldığında gelen Far Cry 3 sürümü Far Cry 3 Deluxe Edition zaten. Yıllarca korsan oynadığım Far Cry 3'ü Steam kütüphaneme Far Cry 5 Gold Edition sayesinde eklemiştim ve Far Cry 3'ün sahip olduğum DLC'lerine bakınca "Deluxe Edition Content" ve High Tides DLC'sini görebiliyorum. İkisi toplam 500MB'ye yakın yer kaplıyor.

Bu arada hocam önemli bir ekleme yapayım. Bu DLC'lere sahip olmanızın bir anlamı yok artık. Ubisoft Far Cry 3 dahil eski bir çok oyunun online sunucularına ve DLC'lerine erişimi kesti. Yani artık DLC'leri satın alsanız bile ekstra görevlere ve Ubisoft Connect aracılığı ile gelen ekstra göreve erişemeyeceksiniz.

Alttaki rehberde anlattığım her şey Far Cry 3 için de geçerli:
Anladım hocam teşekkürler.DLC kısmında içeriği görebiliyorum ancak Şu linkteki DLC içeriğine baktığımda hesabımda olmadığını gördüğüm için endişe ettim.Ayrıca oyunun kilitli DLC'lerini açmak için bir Rehber buldum.Onu deneyeceğim.
Eski oyunların DLC'leri ana oyunla birleştiriliyor genelde bunda da böyle.
Evet sanırım öyle sadece oyunun kaldırılan Deluxe linkine gittiğimde hesabımda olmadığı için endişe etmiştim.Sanırım farklı bir paket eklemişler👍.

Anladım hocam teşekkürler.DLC kısmında içeriği görebiliyorum ancak Şu linkteki DLC içeriğine baktığımda hesabımda olmadığını gördüğüm için endişe ettim.Ayrıca oyunun kilitli DLC'lerini açmak için bir Rehber buldum.Onu deneyeceğim.
O attığınız sekmedeki DLC sayfasında bende de yok olarak gözüküyor fakat hem SteamDB hem kütüphanede o DLC gözüküyor. Oyunu oynarken erişebilmiştim de zaten.

O rehberdeki uygulama ise muhtemelen şöyle çalışıyor:
Ubisoft bu DLC'lere erişimi kapatsa bile eğer DLC dosyaları oyunun kayıt dosyasina işlenmiş durumda ise o zaman DLC'lere erişebilirsiniz. Muhtemelen DLC dosyalarini sizin dosyalara işliyor o uygulama. AC Brotherhood rehberinin sonundaki "Şunu da belirtmeden..." diye başlayan yazıdan en sona kadar okursanız Ubisoft'un bu konu hakkındaki açıklamasını görürsünüz.

O attığınız sekmedeki DLC sayfasında bende de yok olarak gözüküyor fakat hem SteamDB hem kütüphanede o DLC gözüküyor. Oyunu oynarken erişebilmiştim de zaten.

O rehberdeki uygulama ise muhtemelen şöyle çalışıyor:
Ubisoft bu DLC'lere erişimi kapatsa bile eğer DLC dosyaları oyunun kayıt dosyasina işlenmiş durumda ise o zaman DLC'lere erişebilirsiniz. Muhtemelen DLC dosyalarini sizin dosyalara işliyor o uygulama. AC Brotherhood rehberinin sonundaki "Şunu da belirtmeden..." diye başlayan yazıdan en sona kadar okursanız Ubisoft'un bu konu hakkındaki açıklamasını görürsünüz.
Evet bende daha önceden o makalenizi okumuştum ve aklıma ilk bu seçenek geldi.Ne olursa olsun rehberin yorumlarında daha bu ay atılan yorumlar bile "hala çalışıyor" şeklinde ve rehberin puanı 5. Bu da umudumu çok arttırıyor.Umarım çalışır bakalım dün bu olayı düşünmekten uyuyamadım resmen.Çalışması beni çok mutlu eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı