Far Cry 3 dışındakiler çöp abi

Çöpe çöp denir, ne denebilir? Diyorsan ki ben patlamalı, vurmalı, kırmalı bir oyun arıyorum. O zaman Just Cause serisine bakabilirsin. Daha ucuz hem.

@kardesgarantisibenim işte burada eskiye bağlı kalan Ubisoft, 2012 senesinde çıkardığı oyun tuttu diye 4, 5 ve 6. oyunlarında da neredeyse yok denecek kadar az değişiklik yapıp oyunculara sunan gene Ubisoft. Oyuncuların kızdığı nokta da bu zaten. 6. oyununda kullandığı oyun motoru dahil 3. oyunuyla aynı :D

@messinicocugu bir de yanlış hatırlamıyorsam Far Cry 3 çıktıktan 2 sene sonra 4. oyununu çıkardılar ve birçok oyuncu heyecan ve beklentiyle yeni oyununu bekledi. Bir baktılar ki Ubisoft klasiği, oyun 3. oyununun aynısı :D Değişiklik yok denecek kadar az.

Sadece olanı söylüyoruz. Birbirinin aynı olan oyunları çıkartıp duruyorlar. 3'ten sonra oynanacak bir oyun göremiyorum ben.

@messinicocugu bir de yanlış hatırlamıyorsam Far Cry 3 çıktıktan 2 sene sonra 4. oyununu çıkardılar ve birçok oyuncu heyecan ve beklentiyle yeni oyununu bekledi. Bir baktılar ki Ubisoft klasiği, oyun 3. oyununun aynısı :D Değişiklik yok denecek kadar az.

Serinin reboot'lanması lazım ama Ubisoft bu hala satıyorken kolay kolay değiştirmez.

Serinin kendisini sürekli tekrar ettiğine katılıyorum ama oyunların çöp olduğunu düşünmüyorum. Oynanış mekaniklerinin güzel olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı