Oyun Far Cry 3 inceleme

Hocam uzun tutuyorum ben niye okuyayım boş yazmışsın vb diyenler oluyor ondan kısa ve öz yaptım yoksa genel bir açıklamayı Steam'de 1 paragraf büyüklüğünde yazdım.
Siz onlar için yazmıyorsunuz, genele yazıyorsunuz. Onlar 10 kişiyken uzun okuyanlar 50-60 kişi. Merlin Kazanı gibi bir çok şey olmazdı yani okuyan olmasaydı Mesela bende ekipman incelemesi yapıyorum elimden geldiğince her türlü bilgiyi vermeye çalışıyorum.
En azından oyunu başlangıcı, hikayesini v.s yazabilirsin (google'dan alıp), oyunda ki amacımızı v.s.

Edit: Düzenleyip dediklerimi yapmışsın. Aralarına boşluk koyarsan daha okunur olur. Başlık ekleyebilirsin hatta dün ki yazdığım incelemeyi atayım birazcık fikir edinirsin. Bence güzel bir şey yazmak.

Steam'de yazdığımı düzenleyip atacağım.

Oyunu hiç oynamadım, incelemeniz sayesinde hayal ettim ve oynamamaya karar verdim, teşekkürler.
Hocam arkadaş düzenledi isterseniz tekrar okuyun.
Ben Far Cry 3'ü her türlü öneririm. 1 sene önce oynamama rağmen grafikleri hala tatmin ediyor. Oyun zaten en iyi Far Cry oyunu.

3'den sonra ki tüm oyunlar 3'ün üzerinden yapıldı. Far Cry 3 oynanış olarak ve hikaye olarak gerçekten çok iyidir. Sizi içine çeker hikayesi ve merakta bırakır. Gerçekten sonuna kadar hiç sıkılmadan oynatır insanı.

Zaten uzun bir oyun değil 10 saatte bitirdim ben. Eğer ki oyunu merak ediyorsanız deneyin derim veya Far Cry serisini merak ediyorsanız. Çünkü bu tarz oyunlar bu piyasada az. Far Cry gibi olan bir oyun yok halen Üstelik Far Cry 3 gibi oyun varken üstüne çıkmak zor. 3'den sonra büyük ihtimalle başka Far Cry oyunu oynamak istersiniz ama bence denemeyin Çünkü gerisi gerçekten kötü. Aynı şeye aldanıp 4. oyunu aldım ve 3-4 saat dayanabilidim. Bildiğiniz aynı oyun ve hikayesi hiç ilgi çekici değil.

Özetini bekliyoruz . Şaka bi yana düzeltmeden önce okumuştum kısa gelmişti son haliyle beraber daha güzel olmuş.

Ünlem koymayı unutmuşum, ironi yapmıştım aslında.

Asıl orada demek istediğim oyun grafiklerinden, silahlardan vs bahsediliyorsa bir iki tane de olsa görüntü ekler, oynamayan adam görsün diye.

Ünlem koymayı unutmuşum, ironi yapmıştım aslında.

Asıl orada demek istediğim oyun grafiklerinden, silahlardan vs bahsediliyorsa bir iki tane de olsa görüntü ekler, oynamayan adam görsün diye.

Oynamayı düşünen adam zaten oyunu indireceği zaman bile beklediği görselleri görür. Ben oyunun mantığını öğrenip alacağım zamanda görseller ve videolarına baktım, oyunun mantığı hoşuna giden gidip bakar zaten gidip de konusunu tarzını beğenmediği oyunu görsel için oynamaz değil mi (Far Cry serisini bilmeyen sayılı insan vardır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…