Far Cry 3 incelemesi

Bence 4 o kadar kötü değil evet Ctrl+C ama Primal ve 5 yerine 4 oynanabilir. Hele Primal'a bakınca midem bulanıyor hiç mi çekmez insanı kendine.
Hocam affedin ama size katılmıyorum. 3. oyunu oynayan 4. oyunu oynamıştır. Hikaye olarak da gideri hiç yok. İndirimde almıştım zamanında 40 liraya. Oyun DLC olarak satılsa bunları düşünmezdim. Haritaya bile bakınca Rook adalarından özenildiği çok açık. Ama bu benim görüşüm. Size göre güzeldir tabi ama kendi fikrim de budur.

Estağfurullah doğru dediniz yanlış değil kesinlikle. Kişiden kişiye değişebilir tabi.

2 yılda bir indirip birkaç saat oynadıktan sonra bir daha yüzüne bakmadığım oyun... Far Cry serisinin 1. oyunu hariç hiçbir oyununu nedense uzun süreli oynayamıyorum. Ubisoft'un açık dünya tasarımı ile %100 tamamlama takıntım bir araya gelince gereksiz yere stres oluyorum bu oyunlarda. Aynı sebeple Assassin's Creed serisini de bir türlü oynayamıyorum.

İlk bitirdiğim oyundur kendileri. O zaman korsan oynadığım için günlerce uğraşmıştım indirmek için. Hikayeye aşık oldum. Özellikle iki taraf arasında seçim yapma zamanı geldiğinde ilk defa böyle bir seçenekle karşılaştığım için ağzım açık kalmıştım. Yakın zamanda indirime girerse belki alıp tekrar oynarım. Efsane bir oyun.

Bende bir itirafta bulunayım. Oyunu çocukken arkadaştan korsan CD'sini almıştım. Kazayla oyunu Rusça indirmişim. İngilizce az anlardım ama bunda hiç anlamıyordum. Daha sonra kendim torrenten indirip tekrar oyunu bitirmiştim. Steam ile tanışınca da oyuna 70 lirayı basmıştım. O kadar oynayıp hak yemiştim sonunda hakkını ödemiştim oyunun.

Her şeyin aşırısı kötü demişler
Hocam başka oyun da içine çekemiyor. Wingsuit ile tepeden öldürmede ustalaşmaya çalışıyorum hala. Şu videonun başını izlerseniz ne kadar manyak olduğumu görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Far Cry 3'den sonra geçirdiğim en zevkli 10 dakika. Keşke bilgisayarım burada olsaydı da oynayabilsem ;d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…