Çözüldü Far Cry 3 license processing hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

büyük hilmi

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bugün yaz indirimlerinden yararlanarak Far Cry 3 aldım. Fakat oyunu açmaya çalıştığımda aha da bu hatayı veriyor.

Ekran görüntüsü 2025-06-29 014523.png

Bu hatayı nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu bende satın aldım şimdi ve aynı sorunu yaşıyorum ne lanet bir firma bu Ubisoft iade edeceğim düzelmezse.

Ubisoft desteğe mesaj attım kanka. Bir gelişme olursa haber veririm.

Ubisoft desteğe yazdığım şey sonucunda benden birkaç bilgi istediler ve halloldu. Özellikle oyunu eğer bugün açamazsam iade edeceğim. Demem biraz etkilemiş olsa gerek oyunu bitirdim.
Hocam bu sorun sizden kaynaklı bir sorun değil, Ubisoft'un veri tabanı bakımı ile alakalı olduğu yazıyor sorunda, Ubisoft Connect'i kapat aç yapmayı deneyin, belirli zaman aralıklarıyla girmeyi deneyin olacaktır. Hiçbiri olmazsa Ubisoft Connect hesabınızda çık gir yapın.

Hocam bu sorun sizden kaynaklı bir sorun değil, Ubisoft'un veri tabanı bakımı ile alakalı olduğu yazıyor sorunda, Ubisoft Connect'i kapat aç yapmayı deneyin, belirli zaman aralıklarıyla girmeyi deneyin olacaktır. Hiçbiri olmazsa Ubisoft Connect hesabınızda çık gir yapın.

Maalesef olmuyor.

Hocam selamlar. Yönetici olarak çalıştırıp dener misiniz?

Ubisoft Connect'i mi oyunu mu?

Öğlen oldu hala aynı hatayı alıyorum.

Sinirden kafayı yiyeceğim şu oyunun sorununu bir çözebilirsem kurtulacağım.

Beklemekle alakası yok. Ubisoft Connect'e destek mesajı attım inşallah geri dönebilirler.

Son düzenleme:
Ubisoft Connect'i mi oyunu mu?

Öğlen oldu hala aynı hatayı alıyorum.

Sinirden kafayı yiyeceğim şu oyunun sorununu bir çözebilirsem kurtulacağım.

Beklemekle alakası yok. Ubisoft Connect'e destek mesajı attım inşallah geri dönebilirler.
oyunu bende satın aldım şimdi ve aynı sorunu yaşıyorum ne lanet bir firma bu ubisoft geri iade edecem düzelmezse

Oyunu bende satın aldım şimdi ve aynı sorunu yaşıyorum ne lanet bir firma bu Ubisoft iade edeceğim düzelmezse.

Ubisoft desteğe mesaj attım kanka. Bir gelişme olursa haber veririm.

Ubisoft desteğe yazdığım şey sonucunda benden birkaç bilgi istediler ve halloldu. Özellikle oyunu eğer bugün açamazsam iade edeceğim. Demem biraz etkilemiş olsa gerek oyunu bitirdim.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı