estrA Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Merhaba Far Cry 3 alacağım fakat ucuz olarak sadece Xbox platformunda buldum, siteden bakıyorum oyun var uygulamaya bakıyorum yok. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Merhaba Far Cry 3 alacağım fakat ucuz olarak sadece Xbox platformunda buldum, siteden bakıyorum oyun var uygulamaya bakıyorum yok.
Çözüm Yutka46 17 Haziran 2025 Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor.
Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor.
KS KS estrA Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Yutka46 dedi: Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Eki Görüntüle 2514706 Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Far Cry 3 Classic Edition sadece Xbox konsollar için geçerli çünkü. O yüzden PC Xbox uygulamasında gözükmüyor. Eki Görüntüle 2514706 Siteden baktığınızda aşağı kaydırın, platformlar kısmında hangilerinin destekli olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır.